Rosalgin—10 vaginálních globulí

Humánní léčivý přípravek

Rosalgin jsou granule pro přípravu vaginálního roztoku, který se používá k výplachům pochvy a oplachům zevních rodidel při zánětlivých onemocněních ženského pohlavního ústrojí a k běžné ženské hygieně. Aplikuje se pomocí Rosalgin irigátoru. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
283 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 2923242 | Zbozi: 18111314

Popis produktu

Rosalgin jsou granule pro přípravu vaginálního roztoku, který se používá k výplachům pochvy a oplachům zevních rodidel při zánětlivých onemocněních ženského pohlavního ústrojí a k běžné ženské hygieně. Aplikuje se pomocí Rosalgin irigátoru. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Benzydamini hydrochloridum

Užití

Rosalgin je určen k léčbě zánětlivých projevů pochvy, děložního hrdla a zevní části ženského pohlavního ústrojí, které jsou mikrobiálního, chemického i fyzikálního původu.
Přípravek se dále používá před a po operačním gynekologickém zákroku. Roztok je vhodný i pro běžnou ženskou hygienu a hygienu během šestinedělí.
Přípravek je určen k výplachu pochvy a oplachu zevních rodidel u žen starších 15 let. U dětí od 6 let je možno použít přípravek k oplachům zevních pohlavních orgánů.

Dávkování

Připravený roztok se aplikuje prostřednictvím Rosalgin irigátoru pro gynekologické použití jednou nebo dvakrát denně.
Přípravek se používá k výplachu pochvy a oplachu zevních rodidel u žen starších 15 let.
Doba léčby je maximálně 14 dní.
Přípravek se používá i k běžné ženské hygieně nepravidelně, podle potřeby.

Kontraindikace

Hypersenzitivita na léčivou látku nebo na kteroukoli pomocnou látku přípravku.

Složení

Léčivou látkou je benzydamini hydrochloridum 500 mg v 1 sáčku. - Pomocnými látkami jsou cetrimonium-tosylát, povidon a chlorid sodný.

Příbalový léták