Canesten GYN 1 den—500 mg

Humánní léčivý přípravek

Canesten Gyn se používá k léčbě gynekologických zánětů způsobených houbovitými mikroorganizmy, kvasinkami a plísněmi. Působí proti Trichomonas vaginalis, infekcím pochvy způsobeným grampozitivními mikroby (Bacteroides, Gardnerella vaginalis). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
326 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2540392 | Zbozi: 18105030

Popis produktu

Canesten Gyn se používá k léčbě gynekologických zánětů způsobených houbovitými mikroorganizmy, kvasinkami a plísněmi. Působí proti Trichomonas vaginalis, infekcím pochvy způsobeným grampozitivními mikroby (Bacteroides, Gardnerella vaginalis). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Clotrimazolum

Užití

Canesten Gyn 1 den je širokospektré antimykotikum k jednorázové léčbě vaginálních zánětů způsobených houbovitými mikroorganismy, kvasinkami, plísněmi (rod Candida) a některými druhy grampozitivních mikrobů ( streptokoky, stafylokoky) i gramnegativních mikrobů (bakteroides). Pro dospělé a děti od 12-ti let. Tableta k vaginální aplikaci, aplikátor součástí balení.

Dávkování

Pokud lékař neurčí jinak, provádí se aplikace nejlépe večer před spaním. Tableta se zavádí do pochvy pomocí aplikátoru.

Složení

1 vaginální tableta obsahuje: Léčivou látku Clotrimazolum 500 mg.
Pomocné látky: Monohydrát laktosy, mikrokrystalická celulosa, kyselina mléčná, kukuřičný škrob, krospovidon, pentahydrát kalcium-laktátu, magnesium-stearát, koloidní bezvodý oxid křemičitý, hypromelosa.

Příbalový léták