Canesten GYN 6 dní—vaginální krém 35 g + aplikátor

Humánní léčivý přípravek

Používá se ke kombinované léčbě gynekologických zánětů způsobených houbovitými mikroorganizmy, kvasinkami a plísněmi. Působí proti Trichomonas vaginalis, infekcím pochvy způsobeným grampozitivními mikroby (Bacteroides, Gardnerella vaginalis). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
264 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2540418 | Zbozi: 18106858

Popis produktu

Používá se ke kombinované léčbě gynekologických zánětů způsobených houbovitými mikroorganizmy, kvasinkami a plísněmi. Působí proti Trichomonas vaginalis, infekcím pochvy způsobeným grampozitivními mikroby (Bacteroides, Gardnerella vaginalis). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Clotrimazolum

Užití

Canesten GYN 6 dní je širokospektré antimykotikum k léčbě vaginálních zánětů způsobených houbovitými mikroorganismy, kvasinkami, plísněmi (rod Candida) a některými druhy grampozitivních mikrobů ( streptokoky, stafylokoky) i gramnegativních mikrobů (bakteroides). Pro dospělé a děti od 12-ti let. Krém k vaginální aplikaci, aplikátory součástí balení. Další indikací je balanitis.

Dávkování

Krém se natáhne do aplikátoru a zavede 1x denně (nejlépe večer před spaním) do pochvy, a to 6 po sobě následujících dní. Krém je také možné použít k aplikaci na zevní genitálie.

Složení

1 vaginální tableta obsahuje: Léčivou látku Clotrimazolum 500 mg.
Pomocné látky: Monohydrát laktosy, mikrokrystalická celulosa, kyselina mléčná, kukuřičný škrob, krospovidon, pentahydrát kalcium-laktátu, magnesium-stearát, koloidní bezvodý oxid křemičitý, hypromelosa.

Příbalový léták