Reishi / Cordyceps Extract—80 tobolek

REISHI - „zázračná houba nesmrtelnosti“. Podporuje imunitní systém, pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a krevního tlaku a napomáhá při problémech s játry. Cordyceps zlepšuje mozkové funkce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2470558 | Zbozi: 18113862

Popis produktu

REISHI - „zázračná houba nesmrtelnosti“. Podporuje imunitní systém, pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a krevního tlaku a napomáhá při problémech s játry. Cordyceps zlepšuje mozkové funkce.

Užití

* Výrazně podporuje imunitní systém * Může působit protizánětlivě * Pomáhá snižovat potíže vyskytující se u alergiků * Vhodné i jako prevence proti bakteriálním a virovým onemocněním * Napomáhá zlepšení funkce jater * Může pozitivně působit při poruchách spánku * Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu * Pomáhá snižovat krevní tlak a podporovat správný oběh krve * Může zlepšovat regeneraci plicní tkáně * Může pomoci k rozšíření úzkých průdušek * Je vhodný zejména pro jedince, kteří pravidelně pociťují nedostatek energie nebo jsou často nemocní.

Dávkování

Užívejte optimálně 2 kapsle denně, 1 ráno a 1 večer. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

REISHI je velmi zřídka vyskytující se houba, která je již po více než 2000 let v Číně považována za jednu z nejhodnotnějších rostlin využívaných v čínské medicíně. | proto je často nazývána jako tzv. „zázračná houba“ nebo „božská houba nesmrtelnosti“.
Obsahuje velké množství látek mimořádných vlastností a v tradiční čínské medicíně se využívá jako jedno z nejcennějších terapeutik. Obsahuje všech 8 základních aminokyselin a zároveň má vysoký obsah železa, selenu a vitaminu B. Právě díky tomuto složení se v zahraničních zdrojích uvádí, že houba má protinádorové vlastnosti, potlačuje příznaky alergií, působí protizánětlivě a funguje jako prevence proti bakteriálním a virovým onemocněním. Její vysoký obsah polysacharidů výrazně posiluje imunitní systém. V Japonsku se proto reishi používá i při léčbě rakoviny nebo jako součást následné terapie.
V orientální medicíně se uvádí, že unikátní vlastnosti a složení houby reishi Vám dokáží navrátit ztracenou rovnováhu a udržet Vás tak až do vysokého věku skutečně v dobré fyzické i psychické kondici.
CORDYCEPS SINENSIS, druhá rostlina obsažená v produktu Reishi / Cordyceps Extract, se rovněž v přírodě vyskytuje jen velmi zřídka. Tibetská náhorní plošina je jedno z mála míst na Zemi, kde se Cordyceps Sinensis vyskytuje. | proto ji za vlád čínských dynastií mohla pro lékařské účely využívat vždy pouze jen královská rodina. Uvádí se, že látky obsažené v rostlině Cordyceps Sinensis výrazně dodávají Vašemu tělu potřebnou vitalitu a energii a v kombinaci s houbou reishi dokáže organismu vytvořit co nejlepší podmínky pro pevné zdraví a dlouhověkost.

Složení

Reishi, cordyceps sinensis.
Údaje o firmě
Výrobce kvalitních doplňků stravy z oboru tradiční čínské medicíny.

Příbalový léták