Propolis Echinacea Extra 3% spray—25 ml

Podpůrný prostředek určený k péči o dutinu ústní a k péči o pokožku.Obsahuje PROPOLIS Moravia, který příznivě ovlivňuje povrch kůže i sliznice a obranyschopnost organizmu. Má ochranné a desinfekční účinky na řadu humánních patogenních mikroorganizmů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595025421241 | Zbozi: 18101660

Popis produktu

Podpůrný prostředek určený k péči o dutinu ústní a k péči o pokožku Obsahuje
PROPOLIS Moravia, který příznivě ovlivňuje povrch kůže i sliznice a obranyschopnost organizmu. Má ochranné a desinfekční účinky na řadu humánních patogenních mikroorganizmů.

Účinné látky

Bee Propolis extract
Echinacea purpurea
Menthol

Užití

Přípravek obsahuje standardizovaný PROPOLIS Moravia PM8, který příznivě ovlivňuje povrch kůže i sliznice a obranyschopnost organizmu. Má ochranné a desinfekční účinky na řadu humánních patogenních mikroorganizmů. Ničí nebo brzdí v růstu některé bakterie, viry, houby, kvasinky a plísně. Dovede místně tlumit bolest. ECHINACEA
PURPUREA (Třapatka nachová) působí jako stimulant obranyschopnosti, která přináší v těle stav zvýšené odolnosti proti infekcím. Přípravek po aplikaci také upravuje mikroflóru v dutině ústní. Přípravek je oblíbený také při bolestech v krku a nachlazení.

Dávkování

a problematická místa dutiny ústní a pokožky aplikujte přípravek přímo. K výplachům ústní dutiny použijte 3x denně roztok 20 až 30 kapek v cca 100 ml vody.

Kontraindikace

Obsahuje včelí produkt.

Fakta

Pozor! Hořlavá kapalina 2. třídy nebezpečnosti!

Příbalový léták