Procto-Glyvenol—rektální krém 30g

Humánní léčivý přípravek

Procto-Glyvenol se používá pro místní léčbu hemoroidů. První léčivá látka, tribenosid působí místně na příčiny zánětu. Druhá léčivá látka, lidokain je místní anestetikum, které poskytuje okamžitou úlevu od svědění, píchání a bolesti. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
219 Kč
249 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2569656 | Zbozi: 18101663

Popis produktu

Procto-Glyvenol se používá pro místní léčbu hemoroidů. První léčivá látka, tribenosid působí místně na příčiny zánětu. Druhá léčivá látka, lidokain je místní anestetikum, které poskytuje okamžitou úlevu od svědění, píchání a bolesti. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Tribenosidum
Lidocaini hydrochloridum monohydricum

Užití

Přípravek se používá k léčbě vnitřních i vnějších haemorrhoidů. Hemeroidy jsou rozšířené žíly v oblasti konečníku, které způsobují místní bolest, píchání a svědění.

Dávkování

U akutního onemocnění se přípravek aplikuje (1 čípek nebo rektální krém) 2x denně (ráno a večer) dokud se příznaky onemocnění nezlepší, pak se pokračuje v léčbě pouze 1x denně.

Kontraindikace

Nepoužívejte přípravek Procto-Glyvenol, jestliže jste alergický(á) na Procto-Glyvenol nebo jakoukoliv složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Podobně jako ostatní léčivé přípravky může mít přípravek Procto-Glyvenol nežádoucí účinky. Přípravek Procto-Glyvenol je většinou dobře tolerován. Podrobnější informace uvedeny přímo na příbalovém letáku.

Příbalový léták