HemoStop Gel Max Da Vinci Academia —75ml

Zdravotnický prostředek

HemoStop® gel je účinný přípravek s obsahem 12-ti rostlinných extraktů. Po nanesení na konečník vytváří hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerační, chladivou a čistící hydrogelovou vrstvu.

Cena vč. DPH
195 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3066744 | Zbozi: 18106780

Popis produktu

HemoStop© gel je účinný přípravek s obsahem 12-ti rostlinných extraktů. Po nanesení na konečník vytváří hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerační, chladivou a čistící hydrogelovou vrstvu.

Užití

HemoStop vytváří po nanesení na konečník hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerační, chladivou a čistící hydrogelovou vrstvu. Hydrogelová vrstva vytváří na konečníku příznivé podmínky pro aktivaci přirozených regeneračních a protizánětlivých mechanismů.
Přípravek obsahuje hydratační, zvláčňující, zklidňující, regenerující, chladivý a čistící účinek 12-ti rostlinných extraktů: - Dubové kůry (Auercus Robur), - boswellie (Boswellia Serrata), - třezalkové natě (Hypericum Perforatum), - světlíkové natě (Euphrasia Rostkoviana), - měsíčkového květu (Calendula O cinalis), - řebříčkové natě (Achillea Millefolium), - květu violky (Viola Odorata), - jitrocelového listu (Plantago Lanceolata), - květu slézu (Malva Mauritiana), - bezového květu (Sambucus Nigra), - přesličkové natě (Eguisetum Arvense), - listu aloe (Aloe Vera).
HemoStop© gel je určen k aplikaci na konečník a okolí konečníku: - Při poruchách funkce konečníku spojených se vznikem hemoroidů, - při opruzení a popraskání kůže konečníku a okolí konečníku.
HemoStop© gel Max je šetrný, nešpiní a nedráždí.

Dávkování

2- 3 x denně naneste přiměřené množství gelu na postižený konečník.
Doporučená doba aplikace je 5-10 dní.
Aplikovat na čistý konečník.
Určeno k zevnímu použití.

Příznaky

Zdravotnický prostředek při hemoroidech.

Fakta

Nepoužívat v případě alergie na některou obsaženou složku.
Neaplikovat na poraněnou kůži.
Případné krátkodobé štípání je možnou přirozenou reakcí na přípravek, nikoliv nežádoucím projevem. Nepoužívat po uplynutí data spotřeby.
Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.
Skladovat mimo dosah dětí.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták