Procten krém na hemoroidy—40 ml

Zdravotnický prostředek

Inovativní přípravek s aktivními "Ozonidy“. Velmi rychlé hojí hemoroidy, záněty sliznice konečníku, anální trhliny a proktokolitidy. Účinně snižuje zánět, svědění, pálení, zarudnutí a otok. Ulevuje od bolesti. 100% přírodní s patentovanou složkou OzoilE.

Cena vč. DPH
468 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks


PDK: 3875342 | Zbozi: 18133201

Popis produktu

Inovativní přípravek s aktivními "Ozonidy“. Velmi rychlé hojí hemoroidy, záněty sliznice konečníku, anální trhliny a proktokolitidy. Učinně snižuje zánět, svědění, pálení, zarudnutí a otok. Ulevuje od bolesti. 100% přírodní s patentovanou složkou OzoilE.

Účinné látky

Ozoil E - ozón stabilizovaný v olivovém oleji s vitamínem E

Užití

PROCTEN krém na hemoroidy je jedním z nejúčinnějších zdravotnických přípravků pro rychlé hojení hemoroidů a zánětů sliznice konečníku. Účinně snižuje zánět, svědění, pálení a zarudnutí. Ulevuje od bolesti.
Obsahuje patentovanou složku OZOILE. 100% přírodní.
Účinkuje na bázi aktivních Ozonidů - lokální ozón stabilizovaný v extra panenském olivovém oleji s vitaminem E acetátem.

Dávkování

Důkladně umyjte postižení místo vodou nebo nejlépe přípravkem Idrozoil - roztokem na mytí a čištění, zředěným s vodou a osušte.
V případě zánětu sliznice konečníku: Upevněte na tubu rektální aplikátor a aplikujte na postiženou plochu večer, ráno a po každém vyprázdnění, dokud nedojde ke zlepšení.
V případě hemoroidů a ragád: Aplikujte přípravek přímo na postiženou plochu.
Doba trvání léčby závisí na rychlosti zmírnění či vymizení potíží.

Fakta

100% přírodní složení:
OzoilE© (stabilní Ozonidy s vitamínem E acetátem), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Olej z listů čajovníku) — působí proti plísním. Zvyšuje protizánětlivý efekt bio-peroxidů.
Sůl kyseliny hyaluronové — vysoká viskoelasticita kyseliny hyaluronové přispívá k ochraně sliznice konečníku. Je velmi účinná při obnově tkáně a její regeneraci.
Arginin — snižuje klidový anální tlak a stimuluje regeneraci tkání.
Extrakt z listů černého rybízu — posiluje žíly — má flebotonický a vazoprotektivní účinek.
Je definován jako „přirozený kortizon“ a má protizánětlivý účinek.
Včelí vosk- má regenerační a protizánětlivé vlastnosti. Vytváří na sliznici film, který udržuje vlhkost. Vytváří ochrannou bariéru a urychluje obnovu tkáně

Složení

OzoilE©, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, sůl kyseliny hyaluronové, arginin, extrakt z listů černého rybízu, včelí vosk.

Příbalový léták