Devenal 500 mg—60 tablet

Humánní léčivý přípravek

K léčbě dospělých. Léčba chronické žilní insuficience dolních končetin s následujícími funkčními symptomy: pocit těžkých nohou a otoky dolních končetin, bolest, noční křeče dolních končetin. Symptomatická léčba akutní ataky hemoroidálního onemocnění. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
295 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3972917 | Zbozi: 18142369

Popis produktu

K léčbě dospělých. Léčba chronické žilní insuficience dolních končetin s následujícími funkčními symptomy: pocit těžkých nohou a otoky dolních končetin, bolest, noční křeče dolních končetin. Symptomatická léčba akutní ataky hemoroidálního onemocnění. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

K léčbě dospělých. Léčba chronické žilní insuficience dolních končetin s následujícími funkčními symptomy: pocit těžkých nohou a otoky dolních končetin, bolest, noční křeče dolních končetin. Symptomatická léčba akutní ataky hemoroidálního onemocnění.

Dávkování

Chronická žilní nedostatečnost:
Doporučená dávka u dospělého jsou 2 tablety denně, optimálně 1 tableta v poledne a 1 tableta večer, s jídlem.
Akutní ataka hemoroidálního onemocnění:
Doporučená dávka pro dospělého v průběhu prvních 4 dnů léčby je 3 tablety 2x denně (6 tablet denně). V průběhu následujících 3 dnů je dávka 2 tablety 2x denně (4 tablety denně). Pro udržovací léčbu je dávka 1 tableta 2x denně.

Příbalový léták