Physiomer Baby—nosní sprej 115ml

Zdravotnický prostředek

Nosní čistící sprej ze 100% přírodní mořské vody s unikátní koncovkou trysky Comfort tip® je určen pro děti od 2 týdnů do 3 let. Bezpečnostní tryska s rozšířenou koncovkou a hladkým povrchem umožňuje jemnější a pro děti příjemnější čištění nosu.

Cena vč. DPH
269 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 3564300031012 | Zbozi: 18103379

Popis produktu

Nosní čistící sprej ze 100% přírodní mořské vody s unikátní koncovkou trysky Comfort tip© je určen pro děti od 2 týdnů do 3 let. Bezpečnostní tryska s rozšířenou koncovkou a hladkým povrchem umožňuje jemnější a pro děti příjemnější čištění nosu.

Účinné látky

Agua
Minerální látky

Užití

PHYSIOMER© Baby 115 ml má unikátní koncovku trysky Comfort tipĎ. Tato bezpečnostní tryska s rozšířenou koncovkou a hladkým povrchem umožňuje jemnější a pro děti příjemnější čištění nosu. Physiomer© Baby šetrně odstraňuje nadbytečný hlen, nečistoty a dráždivé látky z nosní sliznice v případě rýmy a ucpaného nosu. Zvlhčuje nosní sliznice a pomáhá potlačit nosní infekce. Zabraňuje rozšíření nosních infekcí do uší a dýchacích cest. Vzhledem k tomu, že imunitní systém malých dětí není ještě zcela vyvinutý a nenaučily se doposud udržovat průchodnost nosu smrkáním, jsou obzvláště bezbranné a náchylné ke komplikacím způsobeným ucpáním nosu, včetně zánětu uší a dýchacích cest, ale i potíží se spánkem, krmením a dýcháním. Proč je bezpečné používat Physiomer? Baby? Jedná se o jemný nosní sprej, tvar aplikační trysky je uzpůsoben tak, aby nehrozilo poškození nosu malých dětí, aplikace spreje je příjemná, bez prudkého tlaku, klinicky potvrzená efektivita a bezpečnost.
Použití: 1. Položte dítě na záda do pohodlné a stabilní polohy s hlavou natočenou na stranu tak, aby jedna nosní dírka směřovala k vám. Vložte trysku do nosní dírky. 2.
Aplikujte po dobu maximálně 3 vteřin (s ohledem na věk dítěte), poté nechte přípravek 10 vteřin působit. Pro dosažení nejlepšího účinku nechte přípravek vytéct druhou nosní dírkou. 3. Dítě zvedněte nebo posaďte, aby hleny mohly volně odtéct a nos jemně otřete kapesníkem. Opakujte celý proces s druhou nosní dírkou. 4. Po každém použití umyjte trysku horkou vodou a osušte. Aby se tekutina nedostala do špatné dutiny, neaplikujte roztok, jestliže má vaše dítě hlavu zakloněnou dozadu.

Dávkování

1 vstříknutí do každé nosní dírky 1krát denně jako součast denní hygieny. V případě rýmy a ucpaného nosu zvyšte dávkování na 1 vstříknutí 2-4krát denně do každé nosní dírky. Bezpečný pro každodenní používání.

Příznaky

Rýma, suchý nebo ucpaný nos, kýchaní, krusty.

Prevence

ORL komplikace.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

PHYSIOMER je řada přírodních přípravků pro péči o nos, která účinně a bez vedlejších účinků zmírňuje příznaky nachlazení a zánětu vedlejších dutin. Je klinicky prokázáno, že
PHYSIOMER jemně a účinně uvolňuje a čistí nosní cesty i vedlejší dutiny. PHYSIOMER je 100% přírodní, sterilní mořská voda, která pochází z chráněného místa pobřeží
Saint-Malo v Bretani, které je známo čistotou a kvalitou vody a která zachovává kompletní kombinaci více než 80 minerálů a stopových prvků, včetně vápníku, hořčíku, železa, mědi, manganu, zinku atd., které se v mořské vodě vyskytují přirozeně.
Všechny tyto zdraví prospěšné minerály dodávají přípravkům PHYSIOMER protizánětlivé a buněčně regenerativní schopnosti, které převyšují vlastnosti běžných solných roztoků.
Přípravky PHYSIOMER neobsahují konzervační ani chemické látky. Bez vedlejších účinků. Bez přídavků léčiv. Není návykový.

Poznámka

Koncentrace soli 9 g/l - izotonický.

Složení

Mořská voda, izotonická.

Příbalový léták