Pangamin Dražé pro děti—300 dražé

Dražované tablety usnadní aplikaci především dětem, ale i těm, kteří hůře tolerují kvasničnou chuť a vůni.

Cena vč. DPH
119 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks


PDK: 8595226400410 | Zbozi: 18103705

Popis produktu

Dražované tablety usnadní aplikaci především dětem, ale i těm, kteří hůře tolerují kvasničnou chuť a vůni.

Užití

Přípravek obsahuje pivovarské kvasnice ve formě dražé, pro snadnější konzumaci, zejména pro děti. Pivovarské kvasnice jsou přirozeným zdrojem biotinu, který přispívá k udržení normální činnosti nervové soustavy a psychické činnosti. Podílí se na energetickém metabolismu a metabolismu základních živin. Podporuje udržení přirozeného stavu pokožky, vlasů a sliznic.
Vitaminy, minerály, stopové prvky, bílkoviny a řadu dalších v kvasnicích obsažených látek je třeba vnímat jako biologický komplex, který tvoří přes někdy relativně nízký obsah účinných prvků v přípravku protiváhu řadě multivitaminových preparátů. Svým vzájemným přirozeným působením tyto prvky několikanásobně zvyšují prospěšnost lidskému organizmu. Přípravky s obsahem pivovarských kvasnic nabízí to nejlepší ze současné nabídky doplňků výživy.

Dávkování

Dospělí 3x denně 7 dražé po jidle.
Děti od 3 do 6 let 3x denně 2 dražé po jídle. Děti do 14 let 3x denně 4 dražé po jídle.

Fakta

především změna životního stylu, provázená stresem, spolu se zhoršeným životním prostředím. Jednou z podmínek úspěšné ochrany organismu je vyvážený přívod vitaminů, stopových prvků a minerálních látek. Tyto látky jsou nenahraditelné a nutné pro správnou činnost orgánů našeho těla. Protože lidský organizmus až na nepatrné výjimky tyto látky neprodukuje, musí se mu dodávat. Vynikajícím přírodním zdrojem těchto látek jsou právě výrobky Programu Pangamin.

Složení

V potahové vrstvě: cukr, barviva kurkuma, chlorofyl a karmín, leštící látka (karnaubský vosk, včelí vosk, šelak).
Výrobek bez použití tabletovacích přísad a konzervačních látek.
Údaje o firmě www.pangamin.cz
Wwww.rapeto.cz

Příbalový léták