Pampers New Baby 1 Newborn—43 ks

Plenkové kalhotky pro nejlepší ochranu citlivé pokožky novorozenců. Prostupný systém s velmi savým absorpčním jádrem absorbuje moč i tekutou stolici.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4015400264491 | Zbozi: 18128537

Popis produktu

Plenkové kalhotky pro nejlepší ochranu citlivé pokožky novorozenců. Prostupný systém s velmi savým absorpěčním jádrem absorbuje moč i tekutou stolici.

Užití

Pampers unikátní plenky New Baby jsou vybavené technologií Complete Care. Díky této technologii má unikátní vrchní vrstva plenky větší otvory, které absorbují nejen moč, ale i tekutou stolici, a to lépe než jakékoli jiné plenky. Duální absorpční jádro pak vše udržuje mimo kontakt s dětskou pokožkou.
Dvojité absorpční jádro udržuje jak moč, tak stolici mimo dětskou pokožku.
Součástí plenky jsou zklidňující proužky napuštěné výtažkem z aloe, které pomáhají chránit citlovou pokožku děťátka před podráděním. * Vylepšená savost. * Použity flexibilnější gumičky, které lépe přilnout a přízpůsobí se plně tělu dítěte.

Dávkování

Plenky jsou určeny pro jednorázové použití, poté je znehodnoťte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Současná řada Pampers nabízí tu nejlepší Pampers kvalitu — plenky navržené speciálně pro jednotlivá stádia dětského vývoje tak, aby uspokojily měnicí se potřeby vašeho deťátka (New Baby, Active Baby, Let's Go). Vedle stávající řady představujeme novou řadu Sleep 4 Play, která nabízí dobrou kvalitu za dostupnou cenu.

Příbalový léták