Pampers Sleep&Play Junior 11-18kg—44 ks

Plenkové kalhotky se spolehlivým absorpčním jádrem zajišťujícím nepřekonatelnou suchost pokožky Vašeho dítěte po celou noc. Pro děti ve váhové kategorii 11-18kg.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4015400224068 | Zbozi: 18110601

Popis produktu

Plenkové kalhotky se spolehlivým absorpčním jádrem zajišťujícím nepřekonatelnou suchost pokožky Vašeho dítěte po celou noc. Pro děti ve váhové kategorii 11-18kg.

Užití

Plenkové kalhotky vysoké kvality, s vysokou absorbcí, pro děti jsou velice pohodlné.
Uchovávají dětskou pokožku v bezpečí a suchu po celou noc. Speciální struktura vnitřní povrchové vrstvy urychluje přesun vlhkosti směrem od pokožky dítěte do ultrasavého jádra, které přeměňuje tekutinu na gel s cílem zabránit prosáknutí vlhkosti zpět na pokožku dítěte. Plenky Pampers zajišťují nepřekonatelnou suchost pokožky, jsou prodyšné a na českém trhu se jedná o jediné plenky, u kterých je na jejich vnitřní straně použita technologie uklidňujícího pleťového mléka. Spolehlivé absorpční jádro. Vnější vrstva z materiálu podobného bavlně. Upínání pomocí suchých zipů. Proužky pleťového mléka pomáhají předcházet podrádění pokožky. Dvojité manžetky pomáhají předcházet protečení. Veselé obrázky na přední části plenky.

Dávkování

Plenka je určena pro jednorázové použití.

Fakta

Současná řada Pampers nabízí tu nejlepší Pampers kvalitu — plenky navržené speciálně pro jednotlivá stádia dětského vývoje tak, aby uspokojily měnicí se potřeby vašeho deťátka (New Baby, Active Baby, Let's Go). Vedle stávající řady představujeme novou řadu Sleep A Play, která nabízí dobrou kvalitu za dostupnou cenu.

Příbalový léták