Pampers Active Baby VPP Maxi 7-14kg—58 ks

Plenky Pampers pomáhají vašemu děťátku volně se pohybovat a chrání pokožku systémem dvojí ochrany. Rychle a účinně absorbují vlhkost.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3134039 | Zbozi: 18109311

Popis produktu

Plenky Pampers pomáhají vašemu děťátku volně se pohybovat a chrání pokožku systémem dvojí ochrany. Rychle a účinně absorbují vlhkost.

Užití

Plenky Pampers pomáhají vašemu děťátku volně se pohybovat a chrání pokožku systémem dvojí ochrany. Absorbují vlhkost rychle a účinně ji oddělují od pokožky miminka a bezpečně ji uzamknou uvnitř super-absorpčního jádra. Nové pružné zapínací pásky se natahují a smršťují až o 10 centimetrů, aby se mohla plenka přizpůsobit i těm nejzaměstnanějším bříškům a ochránila je před protečením. Navíc vnitřní elastické okraje manžet okolo nožiček pomáhají předcházet protečení. - Absorpční jádro pohlcuje moč a uzavírá ji ve formě malých gelových kuliček. Jakmile se moč přemění na gel, nemůže již žádná vlhkost pronikat zpět k pokožce dítěte, a to ani při větším tlaku. - Vnější vrstva plenky je vyrobena z jemného a prodyšného materiálu, podobného bavlně, který umožňuje pronikání vzduchu k pokožce dítěte. Navíc je potištěna veselými vzory. - Upínání pomocí suchých zipů. - Vrstva pro dodatečnou ochranu urychluje odvádění vlhkosti i v případech, kdy je vaše miminko hlavou dolů, protože zároveň působí jako další překážka proti pronikání moči zpět k pokožce dítěte.

Dávkování

Dle potřeby. Plenka je pro jednorázové použití.

Fakta

Současná řada Pampers nabízí tu nejlepší Pampers kvalitu — plenky navržené speciálně pro jednotlivá stádia dětského vývoje tak, aby uspokojily měnicí se potřeby vašeho deťátka (New Baby, Active Baby, Let's Go). Vedle stávající řady představujeme novou řadu Sleep 4 Play, která nabízí dobrou kvalitu za dostupnou cenu.

Poznámka

Společnost byla založena v americkém státě Ohio ve městě Cincinnati, kde dodnes sídlí ústředí společnosti. Po druhé světové válce společnost expandovala do Evropy a dále pak do celého světa. Výrobky společnosti Procter 4 Gamble se každý den dotýkají životů více než 2 miliard spotřebitelů po celém světě a pomáhají zlepšit kvalitu jejich života. Máme jedno z největších a nejsilnějších portfólií kvalitních značek celé řady kategorií spotřebního zboží, které zahrnují například prací prášky Ariel, Tide, Bonux,
Vizir, prostředky na mytí nádobí Jar a Fairy, plenky Pampers, výrobky dámské hygieny
Always, Alldays a Tampax, papírové ubrousky a ručníky Tempo, Charmin a Bounty, lupínky Pringles, vlasovou kosmetiku Pantene, Head and Shoulders, Clairol i Wella, deodoranty Old Spice, Secret Gillette, kosmetiku Max Factor, Oil of Olaz, Laura Biagiotti,
Hugo Boss, zubní pasty Blend-a-med a Crest, krmivo pro psy Eukanaba a celou řadu dalších světoznámých značek. Jen málo se například ví, že společnost Procteri Gamble vlastní pátou největší pražírnu kávy na světě (2005) a je výrobcem kávy Folgers.
Na bývalém československém trhu začala společnost ProcterkGamble působit již v roce 1990. V září následujícího roku odkoupila za 21 milionů dolarů výrobní závod Rakona v
Rakovníku od Fondu národního majetku. Tím začalo úspěšné působení společnosti
Procteri Gamble ve střední a východní Evropě.

Příbalový léták