Dětské pleny Happy Newborn—42ks

Pleny Happy Newborn byly vytvořeny speciálně pro miminka v prvních měsících života. Jsou určeny pro kojence o hmotnosti 2 až 5 kg.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5900516600693 | Zbozi: 18128249

Popis produktu

Pleny Happy Newborn byly vytvořeny speciálně pro miminka v prvních měsících života.
Jsou určeny pro kojence o hmotnosti 2 až 5 kg.

Užití

Jelikož novorozenci a kojenci vyžadují zvláště jemnou péči, byly nejmenší velikosti plenek Happy vybaveny novým speciálním systémem Early Care System, který zaručuje výjimečnou měkkost, vysokou savost a ochranu před podrážděním citlivé pokožky miminka.
Díky unikátním vlastnostem plenek Happy Newborn, přizpůsobeným této fázi vývoje dítěte, je plenka jako nejjemnější prádlo. Pokožka miminka je výjimečně citlivá a náchylná vůči podráždění, proto je v tomto období obzvláště důležité dostatečně časté přebalování. Jednorázové plenky Happy Newborn jsou vybaveny indikátorem vlhkosti - speciálním proužkem v přední části plenky, který změnou barvy signalizuje, že je plenku potřeba vyměnit.
Vlastnosti plenek Happy Newborn: - indikátor vlhkosti - speciální proužek v přední části plenky, který změnou barvy signalizuje, že je nutné plenku vyměnit, aby bylo miminko stále v suchu a cítilo se pohodlně, - technologie Air Flow zaručuje plnou prodyšnost plenky a zajišťuje přístup čerstvého vzduchu k pokožce dítěte, což ji chrání před opruzením a podrážděním, - výstřih na hojící se pupíček v přední části plenky zajišťuje přístup vzduchu k pahýlku pupeční šňůry, čímž se proces hojení urychluje, - speciální embossovaná jemná netkaná textilie Premium Dry zajišťuje rychlé a účinné pohlcení obsahu plenky a poskytuje lepší pocit sucha, - super měkká vnější vrstva pleny Extra Soft Cover zaručuje pocit komfortu a jemnosti, - pružné volánky - udržují obsah plenky uvnitř a chrání před jeho vytečením, - nový systém pružných prvků New Flexi fit s pružnými bočnicemi přizpůsobuje plenku tělíčku dítěte

Dávkování

Určeno na jednorázové použití - indikátor vlhkosti signalizuje výměnu plenky. Použitou plenku vyhoďte do odpadkového koše.

Fakta

Mají speciální výřez na pupečníkový pahýl chránící toto citlivé místa před podrážděním.
Údaje o firmě www.happy-cz.cz
Wwww.tzmo.cz

Příbalový léták