Oro Verde - Sangre de Drago—50 ml

Latex z Crotonu lechleri ( Euphorbiaceae ). Pro obsah účinných látek je bylina užívána tradičním domorodým léčitelstvím nativních indiánů především k podpoře zdraví.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594055383116 | Zbozi: 18111460

Popis produktu

Latex z Crotonu lechleri ( Euphorbiaceae ). Pro obsah účinných látek je bylina užívána tradičním domorodým léčitelstvím nativních indiánů především k podpoře zdraví.

Účinné látky

Dimethylcedrusin
Taspin

Užití

Sangre de Drago je tradičně používáno v bylinné medicíně Jižní Ameriky. V peruánské medicíně má velmi široké použití a je doporučován pro vnější použití jako potenciální léčivý agens při antiseptických vaginálních koupelích, při kožních obtížích jako ekzém, pro zbavení se dráždivých hmyzích kousnutí. Vnitřně se používá při hemeroidech, ústních © vřídcích, © tonsilitidě, © infekcích ©v — hrdle, © tuberkulóze, © žaludečních vředech,zažívacích obtížích, reumatismu a pro posílení plodnosti. Sangre de Drago se stalo základem pro dvě farmaka v USA, - společnost Shaman Pharmaceuticals Inc vyvinula dva přípravky obsahující antivirální složky extrahované z mízy a kůry Crotonu lechleri. Jední se o Provir, ústy aplikovaný lék proti virálním infekcím dýchacího traktu a
Virend - topický antivirální lék proti herpetoviru ( pásový opar ).

Dávkování

10 kapek rozpustit v 0,2 - 0,3 Itr. vody, pít 3 x denně

Příznaky

Je užitečný pro všechny typy řezných poranění, škrábanců, vnějších jizev, pupínků a dalších kožních problémů. Jednoduše se aplikuje přímo.

Prevence

Belgická studie dokázala účinky mízy při stimulaci kontrakcí jizev (ran ), pomáhá vytvořit formaci nové pokožky a asistuje při vytváření kolagenu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Sangre de Drago je tradičně používáno v bylinné medicíně Jižní Ameriky. V peruánské medicíně má velmi široké použití a je doporučován pro vnější použití jako potenciální léčivý agens při antiseptických vaginálních koupelích, při kožních obtížích jako ekzém, pro zbavení se dráždivých hmyzích kousnutí. Vnitřně se používá při hemeroidech, ústních | vřídcích, © tonsilitidě, © infekcích ©—v | hrdle, tuberkulóze, © žaludečních vředech,zažívacích obtížích, reumatismu a pro posílení plodnosti. Sangre de Drago se stalo základem pro dvě farmaka v USA, - společnost Shaman Pharmaceuticals Inc vyvinula dva přípravky obsahující antivirální složky extrahované z mízy a kůry Crotonu lechleri. Jední se o Provir, ústy aplikovaný lék proti virálním infekcím dýchacího traktu a
Virend - topický antivirální lék proti herpetoviru ( pásový opar ).

Poznámka

Výzkumy tedy potvrdily oprávněnost dlouholetého tradičního užití domorodou medicínou.
Jedná se o skvělý, nový, doložitelný zdroj z deštného pralesa, o kterém by se měli uživatelé dozvědět a využít jeho výhod.Je užitečný pro všechny typy řezných poranění, škrábanců, vnějších jizev, pupínků a dalších kožních problémů. Jednoduše se aplikuje přímo na postižené místo. Také velice rychle uleví při hmyzím bodnutí. Zcela nedávno zjistili severoameričtí odborníci efektivní účinek při žaludečních vředech, vředových kolitidách, Crohnově chorobě při vnitřním použití. Vnitřní použití je zdokumentováno jihoamerickými lékaři při denní dávce 10 - 20 kapek 2 denně.
Údaje o firmě
Www.oroverde.cz

Příbalový léták