Akutol Odtraňovač náplastí—35 ml

Zdravotnický prostředek

Zamezí bolesti spojené s odstraněním náplasti. Pomáhá rychle a snadno náplast sejmout. Pro domácí i profesionální péči. Je bezpečný a šetrný k pokožce. Vhodný pro děti i diabetiky.

Cena vč. DPH
147 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3484228 | Zbozi: 18122172

Popis produktu

Zamezí bolesti spojené s odstraněním náplasti. Pomáhá rychle a snadno náplast sejmout.
Pro domácí i profesionální péči. Je bezpečný a šetrný k pokožce. Vhodný pro děti i diabetiky.

Užití

Zamezí bolesti spojené s odstraněním náplasti. Pomáhá rychle a snadno náplast sejmout.
Pro domácí i profesionální péči.
K snadnému odstranění krycích a transdermálních náplastí, adhesivních obvazů a jiných zdravotnických pomůcek lepených na povrch těla (nikotinové náplasti, EKG elektrody, kanyly, kinesio tejpovací pásky a jiné).
Je bezpečný a šetrný k pokožce. Beze zbytku se vypaří. Nemá vliv na proces hojení rány a rána jej nemůže vstřebat. Působí jemně i na citlivou a velmi suchou, popraskanou nebo porušenou pokožku.

Dávkování

Pokožka v okolí náplasti by měla být čistá a suchá před použitím spreje. Sprej nastříkejte na náplast ze vzdálenosti 10-15 cm od pokožky. Na propustnou náplast aplikujte v dostatečném množství, které ošetřené místo provlhčí. Vyčkejte 10-15 sekund a náplast rychlým pohybem sejměte. U nepropustné náplasti nastříkejte na roh náplasti, po několika vteřinách roh odejměte a postup opakujte do úplného odstranění.

Kontraindikace

AKUTOL"“ Odstraňovač náplastí je možné použít pro celou populaci, pro malé i novorozené děti, pro diabetiky. Použití u těhotných a kojících žen konzultujte s lékařem.
Nepoužívejte v případě alergické reakce na některou z obsažených složek přípravku. U chronických ran používejte z hygienických důvodů pro jednoho pacienta.

Složení

Hexamethyldisiloxane, Butane, Propane, Isobutane, Cyclopentasiloxane.
Údaje o firmě
Aveflor,a.s. Budčeves 26, 507 32 Kopidlno www.akutol.cz www.aveflor.cz

Příbalový léták