Oralmedic 2 aplikátory—2x0,2 ml

Zdravotnický prostředek

Aplikační tyčinky s roztokem HybenX, který napomáhá optimálnímu hojení aftů, potlačí průvodní nepříjemné projevy a bolest.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5025404880459 | Zbozi: 18103578

Popis produktu

Aplikační tyčinky s roztokem HybenX, který napomáhá optimálnímu hojení aftů, potlačí průvodní nepříjemné projevy a bolest.

Účinné látky

HybenX

Užití

Jedna aplikace Oralmedic za pár vtřin zastaví bolest a nepříjemné pocity způsobené aftou. Principem účinku je vytvoření ochranné bariery překrývající aftu, a to tak, aby se vytvořily optimální podmínky pro přirozené hojení.

Návod k použití

1. Osušte postižené místo vatovou tyčinkou. . 2. Držte aplikátor s barevným proužkem "prstýnkem“ směrem vzhůru. Část aplikátoru s barevným prstýnkem jemně ohýbejte na jednu stranu, dokud se nezlomí. Oralmedic vteče do vatového polštářku na jeho druhé straně. 3. Aplikuje na postižené místo po dobu 5 vteřin tak, aby celá afta byla potřena roztokem.
Ihned po aplikaci se objeví krátká štiplavá bolest. 4. Vypláchněte důkladně ústa vodou a vyplivněte.

Dávkování

Jedna aplikace roztoku je většinou pro léčbu afty dostatečná.

Kontraindikace

Nepoužívejte, pokud máte alergii na materiály obsahující síru,v těhotenství a nebo u dětí mladších 12let.

Fakta

Jedna aplikace roztoku je většinou pro léčbu afty dostatečná. Pokud bolest způsobená aftou přetrvává i po vypláchnutí úst vodou, je to známka toho, že část afty nebyla potřena roztokem dostatečně. V tom případě potřete aftu ihned novým roztokem. Roztok by neměl být aplikován v pozdější fázi léčby. Pokud bolest přetrvává, konzultujte s lékařem.

Poznámka

Oralmedic není určen pro léčbu oparů.
Zamezte kontaktu s oblečením, neboť by mohlo být odbarveno nebo zničeno.
Zamezte kontaktu Oralmedic s očima. Jestliže se roztok dostane do očí, ihed vyjměte případné kontaktní čočky, proplachujte oči vodou nejméně 15 minut a ihned vyhledejte lékařskou pomoc.
Oralmedic je určen pro místní použití, pouze pro sliznici dutiny ústní. Efektní léčba je zřetelná pokud se objeví bílé místo v okolí afty. Po aplikaci se může ojevit lokální svědění či mírné zduření. Při nadměrném svědění, které se vyskytne během použití, si důkladně vypláchněte ústa vodou. Jestliže svědění přetrvává, konzultujte s vaším lékařem nebo zubařem.

Složení

Balení obsahuje: 2jednotlivé aplikátory, obsahující 0,2ml roztoku HybenX, 2 vatové tyčinky pro vysušení.
Údaje o firmě infoAmarkdistri.cz
Wwww.markdistri.cz www.oralmedic.co.uk www.oralmedic.ie

Příbalový léták