Oral-B SuperFloss—dentální nit voskovaná 1ks

Dentální nit v krátkých nastříhaných páskách se zpevněným okrajem pro snadné zavádění. Ideální pro pacienty s můstky, korunkami a fixními ortodontickými aparáty.

Cena vč. DPH
105 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4103330017369 | Zbozi: 18101521

Popis produktu

Dentální nit v krátkých nastříhaných páskách se zpevněným okrajem pro snadné zavádění. Ideální pro pacienty s můstky, korunkami a fixními ortodontickými aparáty.

Užití

Ideální pro pacienty s můstky, korunkami a fixními ortodontickými aparáty.
Vyztužená část pro pro snadné zavádění.
Odstraňuje jemně a bezpečně plak z dásňového žlábku a tím se zvyšuje prevence proti onemocnění dásní.

Dávkování

K jednorázovému použití

Fakta

Výrobcem, který jde s dobou a ví, co správná péče u chrup vyžaduje, je firma Gillette a její zubní kartáčky z řady ORAL-B.
Jenže — člověk neznalý kolikrát stojí nad regálem a neví, který kartáček z té velké nabídky je právě pro něj ten nejlepší.
Pojďte s námi na malou procházku, při které vám představíme některé zubní kartáčky
ORAL-B.
Svůj výlet zahájíme u manuálních kartáčků, které prošly velmi výrazným vývojem.
CrossAction je kartáček, který vám díky vláknům CrissCross zajistí důkladné vyčištění mezizubních prostor a za vydatné pomoci vláken Power Tip účinné vyčištění hůře dostupných zadních zubů.
Advangte Plus — tento kartáček se během čištění postará navíc o masáž dásní, kterou provede díky postranním zeleným vláknům. Ty jsou navržené speciálně na opatrnou masáž a stimulaci dásní během čištění. Ani u tohoto kartáčku nechybí vlákna Power Tip, které umožní vyčištění těžko dostupných zubů.
Indicator — komfortní kartáček, který má všechny přednosti pro důkladné vyčištění zubů a jeho rukojeť je navíc vytvořena tak, že poskytuje při používání maximální pohodlí. Je tvarovaná pro pevné uchopení a je opatřena protiskluzovým materiálem, který zvyšuje bezpečnost při uchopení.
Vision vám hluboko pronikne mezi zuby a dokonale je vyčistí. Toto mu umožňují zvlněná vlákna.
Classic — maximálně šetmý kartáček díky pečlivě vyhlazeným, zaobleným koncům pohladí vaše zuby i dásně. Rukojeť je vytvarovaná na palec a zajišťuje pohodlné používání.
Všechny výše uvedené kartáčky jsou vysoce kvalitní a jsou opatřeny modrými vlákny
Indicator, které do poloviny blednou, a tím vám dají signál, že již nastal čas kartáček vyměnit.
Tak. Teď se můžete trochu nadýchnout a naše procházka pokračuje. Opustíme manuální zubní kartáčky a plynule přejdeme ke kartáčkům elektrickým.
Mnoho lidí k nim nemá důvěru a stále dávají přednost kartáčkům klasickým, ale obavy jsou zbytečné. Oral-B elektrické zubní kartáčky se vyznačují vynikající technologií čištění zubů, což je i klinicky ověřeno.
Elektrické zubní kartáčky nadchnou každého, kdo je vyzkouší. Všechny zajišťují dokonalé vyčištění a jsou maximálně šetrné k zubům i dásním. Vyznačují se vynikající technologií čištění zubů, což je i klinicky ověřeno.
Záleží jen na každém, jakému kartáčku dá přednost a který mu bude nejlépe vyhovovat.
Nejrychlejším elektrickým kartáčkem je Professional Care 7500, který nabízí unikátní 3D systém: což je kombinace dvou různých čisticích pohybů (vysokofrekvenční pulzace, 40 000 pulzů za minutu, a ultrarychlá oscilace, 8 800 oscilačních pohybů za minutu), které vytváří trojrozměrný čistící efekt. Můžete si vybrat ze dvou rychlostí a používat tu, která je pro vás příjemnější. Ve výbavě tohoto kartáčku jsou dvě kartáčkové hlavy hygienický úložný prostor a za zmínku určitě stojí, že je vybaven i časovačem, který vám po každých 30 vteřinách dá signál o vyčištění každého kvadrantu zubů.
Kartáček Professional Care 5500 nabízí 7 600 oscilací za minutu a 20 000 pulzací za minutu, je rovněž nastavitelný na dvě rychlosti, má dvouminutový časovač s pamětí, dvě kartáčkové hlavy a zásobník na uložení hlav tří.
Advance Power 950 TX je další vynikající výrobek z řady elektrických zubních kartáčků s oscilací 7 600 pohybů za minutu. Dvouminutový časovač pro optimální délku čištění vám zajistí pohodlí, dvě kartáčkové hlavy ve výbavě jsou též samozřejmostí.
Všechny elektrické zubní kartáčky jsou také vybaveny indukčním nabíjením, vodotěsnou rukojetí a nástěnným držákem.
Pokud si chcete luxus elektrického čištění užívat i v místech, kde není možnost připojení do sítě, zajisté rádi využijete bateriový zubní kartáček Advance Power 400. Je určený pro každodenní ústní hygienu a disponuje 9 600 oscilačními pohyby za minutu. V balení je přiložena 1 kartáčková hlava FlexiSoft a 2 baterie AA Durracell Ultra M. Rukojeť je vodotěsná a jistě využijete i kryt kartáčkové hlavy, který rovněž do výbavy tohoto kartáčku patří.
Procházka je u konce. Jestli jsme vás nalákali a vy jste se právě rozhodli poskytnout svým zubům opravdu kvalitní péči, jsme rádi. Oral-B vás totiž nikdy nezklame.

Příbalový léták