GUM Easy Flosser nosič s mentolovou nití—30 ks

Plastový mečík s mentolovou, voskovanou zubní nití, která je velmi odolná a dobře se zavádí mezi zuby.

Cena vč. DPH
87 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3977296 | Zbozi: 18135508

Popis produktu

Plastový mečík s mentolovou, voskovanou zubní nití, která je velmi odolná a dobře se zavádí mezi zuby.

Účinné látky

Menthol

Užití

Používá se k čištění mezizubních prostor.

Dávkování

Doporučujeme používat 2x denně.

Příznaky

Zánět dásní, krvácení dásní, zápach z úst.

Prevence

Onemocnění zubů a dásní.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

dostupnosti Profimedem poskytovaných služeb svým věrným zákazníkům se společnost strategicky zaměřila na rozšíření sítě obchodů, která dnes čítá 5 obchodů v Praze, 1 obchod v Brně a 10 partnerských obchodů v dalších městech ČR.
Výhledy ohledně dalšího vývoje společnosti jsou odpovídající celému vývoji a povaze
Profimedu. Tím, že se Profimed již od svého prvopočátku zaměřuje na poskytování služeb s vysokým standardem a širokou nabídkou produktů, bude i nadálé směřovat své aktivity k získávání inovacích stávajících kvalitních produktů, novinek a nových způsobů moderní stomatologie.
Když profesionální péči, tak Péči o zuby a tělo! Struktura Profimedu se dělí na dvě základní divize, Péče o zuby a Péče o tělo©.
Divize Péče o zuby je co do historie společnosti významnější a větší divizí, mezi hlavní značky patří: G.U.M., Philips Sonicare, Rembrandt, Swissdent, Tandex, Curaprox, BioXtra,
Waterpik, RetarDEX, Paro, Fittydent, Halter Bonbons, aj.
Cíle Profimedu jsou jasné: - Nabízet výrobky „péče o zuby a péče o tělo“ nejvyšší kvality a v co nejširším portfoliu produktů. - Hledat na českých a světových trzích „nové trendy“ a co nejrychleji je nabídnout svým zákazníkům. - Orientovat se podle požadavků odborníků, lékařů, stomatologů a jejich pacientů. - Inovovat a naslouchat svým zákazníkům. - Navštěvovat odborné kongresy, sledovat mezinárodní odbornou literaturu a aplikovat nejnovější poznatky ve výběru a doporučení vhodných výrobků zákazníkům.

Poznámka

Easy-Flosser je vhodný pro osoby, které nezvládají techniku čištění zubů pomocí zubní nitě. Flosser je praktický a dokonale vyčistí všechny mezizubní prostory.
Údaje o firmě www.profimed.cz

Příbalový léták