Ocuvite Lutein Premium—60+30 tablet

Ocuvite Lutein premium je doplněk stravy, který obsahuje vyváženou kombinaci látek důležitých pro výživu očí jako je vitamin C, vitamin E, minerály, zinek, selen, karotenoidy, lutein a zeaxanthin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3966471 | Zbozi: 18135687

Popis produktu

Ocuvite Lutein premium je doplněk stravy, který obsahuje vyváženou kombinaci látek důležitých pro výživu očí jako je vitamin C, vitamin E, minerály, zinek, selen, karotenoidy, lutein a zeaxanthin.

Účinné látky

Vitaminy
Lutein
Zeaxanthin

Užití

Karotenoidy lutein a zeaxanthin se ve vysoké míře nacházejí v centrální oblasti sítnice.
Lutein působí jako biologické „sluneční brýle", vitaminy C a E tvoří nepostradatelnou součást antioxidačního systému a spolu se stopovými prvky zinkem a selenem přispívají k udržení dobrého zraku. Složení přípravku a jeho dávkování je založené na vědeckých poznatcích.

Dávkování

Dospělí 1 tableta 1x denně.

Příznaky

Nedostatečný přísun vitamínů nebo oslabení antioxidačního ochranného systému těla.

Prevence

Zdravý životní styl, dostatečná konzumace pestré a vyvážené stravy, především ovoce a zeleniny, přiměřená fyzická aktivita, nevystavování se nadměrnému slunečnímu záření, nekuřáctví.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 3 let.

Fakta

Bez lepku a laktosy, s nízkým obsahem cukru - vhodný pro diabetiky a celiaky, bez oleje z ořechů. Doplňky stravy nenahrazují pestrou a vyváženou stravu ani zdravý životný styl.

Složení

1 tableta obsahuje: 12mg luteinu, (mg zeaxanthinu (výtažek z aksamitníku), 60mg vitaminu C (kys. askorbová), 8,8mg vitaminu E (alfa tokoferol-acetát), zinek (oxid zinečnatý) bmg, selen (kvasnice obohacené selenem) 20ug, dále hydroxypropylcelulózu, polyvinylpolypyrrolidon; maltodextrin a modifikovaný škrob jako plnidla, želatinu, cukr, palmový olej, leštící látky: hydroxypropylmetylcelulózu; mastné kyseliny, barviva: oxid titaničitý, riboflavin, oxidy a hydroxidy železa a protispékavé látky: oxid křemičitý; hořečnaté soli mastných kyselin.
Údaje o firmě
Www.ocuvite.cz
Dlouhodobé užívání přípravku Ocuvite Lutein premium je podpořeno bonusovým programem! Více informací na www.ocuvite.cz.

Příbalový léták