Nutrilon 5 Pronutra Vanilka—800 g

Pro pokrytí zvyšujících se nároků na dětský organismus. Nutrilon 5 Vanilla má skvělou vanilkovou příchuť, díky ní bude Vaše dítě pít mléko Nutrilon s oblibou i v pozdějším věku. Pro děti od 3 let. Mléčná výživa pro děti, s vanilkovou příchutí, v prášku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3135572 | Zbozi: 18108170

Popis produktu

Pro pokrytí zvyšujících se nároků na dětský organismus. Nutrilon 5 Vanilla má skvělou vanilkovou příchuť, díky ní bude Vaše dítě pít mléko Nutrilon s oblibou i v pozdějším věku. Pro děti od 3 let. Mléčná výživa pro děti, s vanilkovou příchutí, v prášku.

Užití

Nutrilon 5 Vanilla obsahuje: - Vitamíny C a D, které příspívají k normální funkci imunitního systému, - DHA - kyselinu dokosahexaenovou, - na základě 30 let výzkumu obsahuje klinicky testovanou směs oligosacharidů scGOS/IcFOS (9:1).
Mléko pro pokrytí zvyšujících se nároků na dětský organismus. Nutrilon 5 Vanilla má navíc vanilkovou příchuť, díky níž bude Vaše dítě s oblibou pít mléko Nutrilon i v dětském věku.

Dávkování

100 ml Nutrilonu 5 Vanilla = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 248 kJ (59 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 4,5 g sušeného prášku, používejte originál odměrku z výrobku.
Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením Vašeho pediatra.

Fakta

Návod na přípravu: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obale) vlijte do vysterilizovaného hrnečku. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do hrnečku s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Ihned po uzavření hrnečku ho důkladně protřepejte 10 sekund ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléka kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uchovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Důležité rady:
Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí.
Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.

Poznámka

Důležité upozornění:
Výrobek je určen pro výživu dětí od 3 let věku.
Nutrilon© 5 Vanilla má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte.
Pro zdraví dětí je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Nevhodné pro děti do 1 roku věku.
Mléčná výživa pro děti, s vanilkovou příchutí, v prášku.
Baleno v ochranné atmosféře.
Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce).

Složení

Laktóza (z MLÉKA), sušené odtučněné MLÉKO, maltodextrin, galaktooligosacharidy (z
MLÉKA) 11,8%, demineralizovaná syrovátka (z MLÉKA), koncentrát syrovátkové bílkoviny (Z MLÉKA), rostlinné oleje (palmový, řepkový, slunečnicový, kokosový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,85 %, citran draselný, hydrogenfosforečnan draselný, RYBÍ olej*, hydrogenfosforečnan hořečnatý, citran sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, "emulgátor (SOJOVÝ lecitin), cholin chlorid, aroma (vanilín), síran železnatý, inositol, chlorid hořečnatý, L-askorban sodný, síran zinečnatý, L-karnitin, antioxidant (askorbyl palmitát), D-pantothenát vápenatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, uhličitan vápenatý, nikotinamid, riboflavin, DL-alfa-tokoferol, retinyl palmitát, pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadion, D-biotin, kyanokobalamin.
Energetická hodnota 248 kJ/59 kcal
Tuky 24 g z toho: nasycené mastné kyseliny 0,76 g polynenasycené mastné kyseliny - kyselina dokosahexaenová (DHA) 10,6 mg - kyselina eikosapentaenová (EPA) 7,1 mg - kyselina linolová (LA) 321 mg - kyselina alfa-linolenová (ALA) 51,2 mg
Sacharidy 7,9 g z toho: cukry 6 g - laktóza 5,5 g
Vláknina 0,8 g z toho: galaktooligosacharidy (GOS) 0,66 g fruktooligosacharidy (FOS) 0,11 g 3"-galaktosyllaktóza (3'GL) 0,01 g
Mléčné bílkoviny 1,2 g
Sůl 0,06 g
Vitamíny
A 44 ug
D3 2,8 ug (56%*")
E 0,85 mg
K 44 ug
C 14 mg (18%*)
Thiamin (B1) 0,04 mg
Riboflavin (B2) 0,21 mg (15%*)
Niacin (B3) 0,22 mg
B6 0,055 mg
Kyselina listová 7,9 ug
B12 0,36 ug
Biotin 1,3 ug
Kyselina pantothenová 0,589 mg
Minerální látky
Sodík 23,6 mg
Draslík 137 mg
Chloridy 46 mg
Vápník 109 mg
Fosfor 87 mg
Hořčík 9,1 mg
Železo 1,1 mg
Zinek 0, 35 mg
Jód 18 ug
Ostatní důležité látky
L-karnitin 1,5 mg
Cholin 8,9 mg
Inositol 4,5 mg *% referenční hodnoty příjmu ** LCP - polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem
Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov
Wwww.nutriklub.cz infoAnutriklub.cz

Příbalový léták