Nutrilon 3 Bez příchutě—2x800 g

Batolecí mléčná výživa v prášku s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/lcFOS 9:1a s LCP mastnými kyselinami (tuky ze skupiny omega3 a omega6). Pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2741214 | Zbozi: 18109851

Popis produktu

Batolecí mléčná výživa v prášku s klinicky testovanou směsí prebiotik scGOS/IcFOS 9:1a s LCP mastnými kyselinami (tuky ze skupiny omega3 a omega6). Pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Užití

Jedinečné batolecí mléko s Pronutra - ADVANCE kombinuje inovativní složení s naším unikátním procesem. Na základě poznatků z 40letého výzkumu inspirovaného potřebami dětí nová generace mlék obsahuje: - naši patentovanou směs prebiotik GOS/FOS a LCP"* - LCP mastnou kyselinu Omega 3 - DHA - HMO 3'GL - 3-galaktosyllaktóza - oligosacharid přirozeně se vyskytující v mateřském mléce. Zdrojem 3'GL je náš unikátní proces. - vitamíny C a D, které přispívají ke správné funkci imunitního systému - vitamín D, který je důležitý pro správný růst a vývoj kostí u dětí

Dávkování

100 ml Nutrilonu 3 = 90 ml převařené vody + 3 zarovnané odměrky = 281 kJ (67 kcal). 1 zarovnaná odměrka = 5,1 g sušeného přípravku. Používejte pouze originální odměrku z výrobku.
Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením Vašeho pediatra. Při zavádění prvních nemléčných příkrmů se řiďte doporučeními lékaře.

Fakta

Jak připravit batolecí mléko Nutrilon: 1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka na obale) vlijte do vysterilizovaného hrnečku. 2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu. 3. Do hrnečku s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka na obale).
Uzavřete hrneček a 10 sekund ho důkladně protřepejte ve svislé poloze. 4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal pečlivě uzavřete.
Uchovávejte na suchém a chladném místě (ne v ledničce).
Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku.
Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Skladujte v suchu a chladu (< 25 *C). Baleno v ochranné atmosféře.

Poznámka

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Výrobek je určený pro výživu malých dětí od jednoho roku věku. Nutrilon 3 má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení. Nevhodné pro děti do 1 roku věku. Mléčná výživa pro malé děti v prášku.
Důležité rady: Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním.

Složení

Údaje o firmě
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 bezplatná infolinka: tel. 800 110 000 (Po-Pá, 8:30-16:00) infoAnutriklub.cz

Příbalový léták