Nutrilon Advanced 3—800g

Mléko pro malé děti ve věku 12 – 24 měsíců, výživově přizpůsobené batolatům, bez palmového oleje. 40 let výzkumu výživy v raném věku.

Cena vč. DPH
479 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4653755 | Zbozi: 18145852

Popis produktu

Mléko pro malé děti ve věku 12 — 24 měsíců, výživově přizpůsobené batolatům, bez palmového oleje. 40 let výzkumu výživy v raném věku.

Užití

Výživově přizpůsobené batolatům
Podpora imunitního systému“
Tým našich vědců včetně odborníků na imunitu, vyvinul naši recepturu s esenciálními živinami včetně vitamínů a dalšími objevy našeho vědeckého výzkumu.
HMO a GOS/FOS - Oligosacharid mateřského mléka 3'GL (3'galaktosyllaktóza, kterou přináší náš unikátní proces) - Prebiotika GOS/FOS napodobující funkci oligosacharidů v mateřském mléce
Živiny na podporu imunitního systému“ - vitamíny C a D* přispívající k normální funkci imunitního systému
Vápník - potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí
Omega 3 (DHA)
Bez palmového oleje.
Mléčná výživa malých dětí, v prášku, pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Dávkování

Věk dítěte - Min. počet doporučených dávek na den 12 - 24 měsíců: 2 x 166 ml mléka
Příprava jedné dávky:
Voda - Počet zarovnaných odměrek - Výsledná dávka mléka 150 ml vody + 5 odměrek = 166 ml mléka 240 ml vody + 8 odměrek = 266 ml mléka

Fakta

Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si důkladně ruce. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do hrnečku. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. Přidejte odpovídající množství prášku do vody pomocí přiložené odměrky. Vždy používejte dodanou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 5. Uzavřete hrneček a důkladně jej protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. 6. Ověřte teplotu mléčné směsi a připravenou dávku ihned podávejte.
Uchovávání:
Po každém použití obal vždy pečlivě uzavřete a uschovávejte jej na suchém a chladném místě (ne v ledničce). Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku. Obsah spotřebujte do 1 měsíce po otevření.
Důležité rady: Připravenou stravu spotřebujte do dvou hodin, poté zlikvidujte. Neohřívejte stravu v mikrovlnné troubě, abyste předešli opaření dítěte v důsledku nerovnoměrného ohřátí. Vyvarujte se dlouhému kontaktu mléčné výživy se zoubky - zvyšuje riziko výskytu zubního kazu. Pečujte pravidelně o zoubky dítěte, zejména před spaním.
Požádejte o radu zubního lékaře.
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte na suchém a chladném místě (max. do 25 *C, ne v ledničce)

Poznámka

Důležité upozornění:
Výrobek je určený pro výživu malých dětí od 1 roku věku. Nutrilon Advanced 3 má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte a není náhradou mateřského mléka. Pro zdraví dětí je důležité důsledné dodržování návodu na přípravu i uvedených doporučení.
Nevhodné pro děti do 1 roku.
Kojení je pro děti nejlepší. Podporujeme doporučení WHO - plné kojení v prvních 6 měsících věku a pokračování až do 2 let a dále, spolu se zaváděním bezpečné a vhodné doplňkové stravy.
Mléčná výživa malých dětí, v prášku.

Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, maltodextrin, galaktooligosacharidy (z mléka) 8,6 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,6 %, uhličitan vápenatý, rybí olej, citronan draselný, hydrogenfosforečnan hořečnatý, citronan sodný, chlorid draselný, kyselina L-askorbová, emulgátor (sojový lecitin), chlorid cholinu, síran železnatý, inositol, chlorid hořečnatý, L-askorban sodný, síran zinečnatý, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát vápenatý, DL-alfa-tokoferyl| acetát, mléčné aroma, nikotinamid, riboflavin, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, jodid © draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), fytomenadion, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.
Alergeny - mléko, sója, ryby
Údaje o firmě
Kontaktujte nás
Potřebujete © poradit? © Nutriklub vám jako jediný nabízí komplexní poradenství přizpůsobené vašim potřebám. Naše odborníky můžete kontaktovat zdarma 5 dní v týdnu.
E-mail: infoAnutriklub.cz www. Nutriklub.cz
FB Nutrilon Česká republika
Bezplatná infolinka - tel. 800 110 000
Po-Pá 8:30-16:00
Nutricia a.s.
V parku 2294/2 148 00 Praha 4 - Chodov

Příbalový léták