Nutrilon 1 Hypoalergenní ProExper—24x90 ml

Hypoalergenní mléčná výživa s extenzivně hydrolyzovanou bílkovinou určená pro řízenou dietním výživu u kojenců při počáteční nedostatečné laktaci při prokázané alergii na bílkovinu kravského mléka.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2680917 | Zbozi: 18113752

Popis produktu

Hypoalergenní mléčná výživa s extenzivně hydrolyzovanou bílkovinou určená pro řízenou dietním výživu u kojenců při počáteční nedostatečné laktaci při prokázané alergii na bílkovinu kravského mléka.

Užití

Nutrilon 1 Pepti je hypoalergenní kojenecké mléko s bílkovinnou složkou, která má extenzivně hydrolyzované (vysoce naštěpené) syrovátkové bílkoviny; obsahuje bílkoviny s krátkým řetězcem a volné aminokyseliny. Díle obsahuje směs oligosacharidů scGOS/IcFOS (9:1). Je určeno pro řízenou dietním výživu u kojenců při počáteční nedostatečné laktaci při prokázané alergii na bílkovinu kravského mléka.

Dávkování

Přesné dávkování a objem jednotlivých dávek výživy určí vždy lékař podle energetických potřeb dítěte a potřeby tekutin. 100 ml výživy = 280 kJ (67 kcal).

Kontraindikace

Nutrilon 1 Pepti by neměl být podáván kojencům s nesnášenlivosti laktózy.

Fakta

Nikdy neohřívejte v mikrovlnné troubě. Nikdy znovu nepodávejte nedopitou dávku výživy!
Skladujte na suchém, chladném a temném místě (max. 25"C). 1. Před samotnou přípravou si vždy pečlivě umyjte ruce a vše, co budete používat k podávání výživy. 2. Vysterilizujte savičku 10minutovým varem ve vodě. 3. Ohřejte lahvičku Nutrilon 1 Pepti ve vodní lázní a nechte ji zchladnout na příslušnou teplotu. 4. Otevřete láhev a nasaďte na láhev sterilní savičku. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí. 5. Savičku ihned po použití vyčistěte a požitou láhev vyhoďte.

Poznámka

Důležité upozornění: Kojení je nejlepší způsob výživy kojenců. Nutrilon 1 Pepti je nutričně kompletní počáteční výživa, která je vhodná jako jediný zdroj výživy pro kojence od narození, pokud nemojou být kojení. Nutrilon 1 Pepti je možné používat jen pod lékařským dohledem. Pro zdraví kojenců je důležité dodržování návodu na použití i uvedených doporučení. Jakékoliv pochyby a dotazy konzultujte se svým ošetřujícím lékařem.

Složení

Demineralizovaná voda, hydrolyzovaná syrovátková bílkovina (z mléka), maltodextrin, rostlinné oleje (palmový, kokosový, řepkový, slunečnicový), galaktooligosacharidy (z mléka), emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citronovou, slunečnicový lecitin) sušený glukózový | sirup, hydrogenfosforečnan © vápenatý, fruktooligosacharidy, rybí olej, hydroxid draselný, chlorid vápenatý, olej z Mortierella alpina, cholin chlorid, hydrogenfosforečnan hořečnatý, kyselina L-askorbová, citran sodný, chlorid sodný, hydroxid vápenatý, inositol, taurin, dihydrogenfosforečnan draselný, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, L-karnitin, DL-tokoferylacetát, retinylacetát,
D-pantothenát vápenatý, sodná sůl uridin 5-monofosfátu, cytidin 5-monofosfát, nikotinamid, adenosin 5-monofosfát, sodná sůl inosin 5-monofosfátu, sodná sůl guanosin 5-monofosfátu, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, glukonan měďnatý, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, síran manganatý, kyanokobalamin.
Údaje o firmě
Danone a.s., Nutricia
Www.nutriklub.cz info©Anutriklub.cz volejte na: 800 110 000 (po - pá 8:30-16:00)

Příbalový léták