Nosko Hemo gel stop krvácení z nosu—2 x 5 ml

Zdravotnický prostředek

Zastaví krvácení z nosu za pár vteřin. Gel působí jemným tlakem na krevní cévy a napomáhá koagulaci k rychlému zastavení krvácení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3635712 | Zbozi: 18135487

Popis produktu

Zastaví krvácení z nosu za pár vteřin. Gel působí jemným tlakem na krevní cévy a napomáhá koagulaci k rychlému zastavení krvácení.

Užití

Nosko Hemo je jednoduché, bezpečné a účinné gelové ošetření, které zastaví krvácení z nosu za pár vteřin. Zasuňte vršek tuby přípravku Nosko Hemo do nosní dírky a tiskněte, dokud se nezastaví průtok krve. Gel má být ponechán v nose nejméně 30 minut. Gel postupně vymizí, z nosu jej odstraní řasinky.

Dávkování

Gel se má aplikovat pouze do nosu. Pokud se vaše krvácení z nosu nachází v přední části nosu, postačí 1 tuba. Pokud je krvácení v zadní části nosu, budou potřeba 2 tuby nebo ve výjimečných případech 3 tuby. Pokračujte s aplikací gelu, dokud krvácení neustane. Gel má být ponechán v nose nejméně 30 minut. Zbytky gelu, které se dostanou na horní ret, můžete otřít jakýmkoli papírovým kapesníkem nebo vatovým tampónkem. Gel postupně zmizí, z nosu jej odstraní řasinky.
Ale můžete jej též po několika hodinách vypláchnout, pokud je vám nepříjemný. Pokud krvácení neustane po 30-ti minutách, musí být léčeno tradičním způsobem a měli byste se poradit s lékařem.
Údaje o firmě
Ceumed s.r.o., Příkop 27, Brno.

Příbalový léták