Nivea Perlové sérum proti vráskám Q10 plus—86490

Perlové sérum proti vráskám Q10 plus Toužíte po mladistvé pleti bez vrásek? Perlové sérum s nejvyšší dávkou koenzymu Q10 v řadě NIVEA Q10 plus a kyselinou hyaluronovou viditelně redukuje vrásky a zpomaluje vznik nových.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3157410 | Zbozi: 18110361

Popis produktu

Perlové sérum proti vráskám A10 plus Toužíte po mladistvé pleti bez vrásek? Perlové sérum s nejvyšší dávkou koenzymu 10 v řadě NIVEA 010 plus a kyselinou hyaluronovou viditelně redukuje vrásky a zpomaluje vznik nových.

Užití

Díky inovativní technologii perel se účinné složení aktivuje přímo při aplikaci a intenzivně hýčká pleť. Vyzkoušejte Perlové sérum proti vráskám A10 plus a radujte se z hladké pleti bez vrásek! „.
JAK FUNGUJE PERLOVEÉ SERUM 010 PLUS:
Vysoce účinné perly obsahují nejvyšší dávku koenzymu 10 z celé řady NIVEA 10.
Při aplikaci se perly rozmělní a smísí s hydratačním gelem s obsahem kreatinu a kyseliny hyaluronové. Učinné látky se aktivují při každé aplikaci.
Hlavní účinky Perlového séra proti vráskám A10 plus: - Viditelně redukuje vrásky. - Vyhlazuje a zjemňuje povrch pleti. - Dodává pleti jednotný a mladší vzhled.

Dávkování

Použití: Sérum naneste na obličej, krk a dekolt a jemně vmasírujte krouživými pohyby směrem nahoru. Následně použijte denní nebo noční krém. Vhodné i pro citlivou pleť.
Doporučený věk: 30+

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták