Medic Kolagenové polštářky pod oči —S kyselinou hyaluronovou, 2 ks

Inovativní hydrogelové polštářky pod oči. Účinné řešení pro ošetření problémů pokožky pod očima. Účinné látky: Kyselina hyaluronová, Kolagen, Panthenol.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3742989 | Zbozi: 18137461

Popis produktu

Inovativní hydrogelové polštářky pod oči. Účinné řešení pro ošetření problémů pokožky pod očima. Učinné látky: Kyselina hyaluronová, Kolagen, Panthenol.

Užití

Inovativní hydrogelové polštářky pod oči. Účinné řešení pro ošetření problémů pokožky pod očima, jako je: změna barvy, otoky a stárnutí pokožky. Díky moderní hydrogelové technologii mohou účinné složky proniknout do nejhlubších vrstev pokožky. Vysoký obsah aktivních látek (kyselina hyaluronová, kolagen a panthenol) umožňuje doplnit jejich nedostatek v pokožce a poskytuje okamžitý efekt omlazení pleti. Učinně hydratuje a vyživuje pokožku, takže je jemná a pružná.
Okamžitě odstraňují příznaky únavy a stresu tím, že regenerují pokožku pod očima a obnovují přirozenou svěžest a zářivost. Viditelný efekt po jedné aplikaci.

Dávkování

Opatrně otevřete hliníkový obal a vyjměte náplasti. Přiložte je na suchou, očištěnou pokožku pod očima. Po 20-30 minutách polštářky sejměte, jemně vmasírujte přebytečný gel do pokožky až do úplného vstřebání. Pro zvýšení účinku mohou být náplasti před ošetřením zchlazeny v chladničce. Polštářky je třeba použít ihned po jejich vyjmutí z obalu. Aby bylo dosaženo trvalých účinků, měly by být oční polštářky používané 1-2krát týdně. Produkt je určený k jednorázovému použití.

Příbalový léták