Nestlé Beba A.R při ublinkávání—800 g

BEBA A.R.1 je plnohodnotná speciální kojenecká výživa od narození, která pomáhá nekojeným dětem řešit problémy s ublinkáváním.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3335586 | Zbozi: 18121528

Popis produktu

BEBA A.R.1 je plnohodnotná speciální kojenecká výživa od narození, která pomáhá nekojeným dětem řešit problémy s ublinkáváním.

Účinné látky

Lactobacillus reuteri

Užití

Víte, že až polovinu novorozenců trápí ublinkávání? Je poměrně normální, že v průběhu krmení či po něm se děťátku vrátí trošku potravy nazpět. Pokud je to ovšem ve větší míře nebo častěji, jedná se nejspíš o kojenecké ublinkávání neboli regurgitaci. Ta dokáže malá miminka pěkně potrápit.
BEBA A.R. 1 je speciální kojenecké mléko určené k dietnímu postupu při ublinkávání.
Jako jediné funkční mléko je vhodné pro ublinkávající kojence s výskytem alergie v rodině.
Obsahuje unikátní kombinaci složek, jejichž účinky byly klinicky testovány: - L. reuteri — probiotické bakterie, které se nacházejí ve střevní mikroflóře. - Skrob k zahuštění výživy.

Dávkování

Podle návodu na obalu výrobku či dle doporučení lékaře.
Před každou přípravou kojeneckého mléka si důkladně omyjte ruce.
Vyvařte kojeneckou lahev a savičku.
Převařte kojeneckou vodu (nejméně 5 minut).
Převařenou vodu nalijte do lahvičky a nechte ji zchladnout na požadovanou teplotu (37 *C).
Po zchladnutí přidejte do lahvičky přesné množství prášku umělého mléka dle návodu.
Pokud budete dávat prášku více, dítě bude rychle přibírat na váze a může dojít k poškození ledvin. Pokud dávkujete méně prášku, dítě bude přibírat pomalu.
Směs pořádně protřepávejte až do chvíle, kdy vznikne tekutina bez žmolků.
Na vnitřní straně zápěstí ověřte, zda mléko není příliš horké.
Mléko je připraveno k podání miminku.

Příznaky

Ublinkávání.

Fakta

BEBA A „R. je vhodná také pro děti s rizikem rozvoje alergických onemocnění.
Ublinkávání je častý problém u kojenců, protože většina z nich má nevyzrálý horní svěrač žaludku. BEBA A.R. díky obsahu bramborového škrobu a speciálně upravené bílkovině stabilizuje žaludeční obsah a vyprazdňuje rychleji směrem do střev, je zahuštěná, a tím zabraňuje ublinkávání. Navíc obsažené bakterie mléčného kvašení snižují tvorbu plynů ve střevě a tím omezují nitrobřišní tlak na žaludek.

Poznámka

BEBA nabízí řešení na všechny potíže spojené s výživou, které se vyskytují v kojeneckém věku: riziko vzniku alergií, kojenecké koliky, nadýmání, zácpa, průjem, ublinkávání, prokázané potravinové alergie, těžké průjmy, poruchy trávení, celiakie, intolerance laktózy, nedonošení kojenci a kojenci s nízkou porodní hmotností.

Složení

Laktóza (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový s vyšším podílem kyseliny olejové, kokosový, řepkový nízkoerukový, slunečnicový), bramborový škrob 21,6 %, enzymaticky hydrolyzované bílkoviny mléčné syrovátky 10,9 %, minerální látky (vápenaté soli kyseliny fosforečné, chlorid hořečnatý, chlorid draselný, síran železnatý, síran zinečnatý, síran měďnatý, selenan sodný, síran manganatý, jodid draselný, chlorid sodný, draselné soli kyseliny fosforečné), © maltodextrin, L-arginin, vitamíny (L-askorbát © sodný,
D-pantothenát vápenatý, nikotinamid, DL-—tokoferyl-acetát, riboflavin, retinyl-acetát, thiamin-mononitrát, © pyridoxin-hydrochlorid, © kyselina | listová, © D-biotin, fyllochinon, cholekalciferol, kyanokobalamin), L-histidin, cholin bitartrát, L-thyrosin, taurin, inositol, nukleotidy (cytidin-5 -monofosforečná kyselina, sodné soli uridin-5 -fosforečné kyseliny, adenosin-5 -fosforečná kyselina, sodné soli guanosin-5 -fosforečné kyseliny), L-karnitin, bakterie mléčného kvašení (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 x 10 KTJ/100 g prášku na konci minimální trvanlivosti).
Údaje o firmě
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků. www.nestlebaby.cz

Příbalový léták