Mask Repair—50 ml

Jemná emulze pro péči o problematickou pleť. MASK REPAIR vyhlazuje a čistí pleť díky spojení účinku hydroxykyselin (kyselina salicylová) a tekuté biosíry.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3324408 | Zbozi: 18119162

Popis produktu

Jemná emulze pro péči o problematickou pleť. MASK REPAIR vyhlazuje a čistí pleť díky spojení účinku hydroxykyselin (kyselina salicylová) a tekuté biosíry.

Účinné látky

ACIDUM SALICYLICUM
Biosíra
NICOTINAMIDUM

Užití

Jemná emulze pro problematickou pleť. MASK REPAIR vyhlazuje a čistí pleť díky spojení účinku hydroxykyselin (kyselina salicylová) a tekuté biosíry. Tyto složky pomáhají odstranit povrchní keratinové zátky a uvolňují maz z nitra komedonů. Také podporují buněčnou obnovu, takže černé tečky jsou méně viditelné. Odstraňují nadměrný maz a pokožka tak vypadá pevná a nemastná. Vysoká biokompatibilita umožňuje oběma složkám účinně vysušit pleť bez podráždění. Navíc biosíra přispívá k omezení množení nežádoucí mikrobiální flóry. Nikotinamid, aktivní forma vitamínu B3, chrání pokožku před podrážděním způsobeným nadměrnou tvorbou kožního mazu.

Dávkování

Naneste MASK REPAIR na příslušné oblasti pokožky ráno a večer. Jemně vmasírujte až do úplného vstřebání. Při aplikaci se výrobek může volně rozetřít i na okolní, neproblematickou pleť, aniž by došlo k jejímu poškození. Doporučujeme používat MASK
REPAIR v kombinaci s přípravky s ochranným filtrem proti slunečnímu záření.

Kontraindikace

Nepoužívejte u dětí do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Vedlejší příznaky

Pouze k zevnímu použití. Vyhněte se kontaktu s očima a sliznicemi.

Fakta

Výrobek není parfémovaný a neobsahuje konzervanty, neucpává póry, je nekomedogenní a je vhodný pro použití na citlivou pleť dospívajících, která je obvykle intolerantní.
Dermatologicky testován.

Poznámka

Používání MASK REPAIR je zvláště vhodné jako náhrada gelu na akné MASK PLUS v letních měsících, kdy se kvůli UV záření používání MASK PLUS nedoporučuje.
Používání gelu na akné MASK PLUS a také emulze MASK REPAIR je vhodné doplnit používáním hydratační MASK HYDRA, aby se zabránilo případnému vysušování pokožky.

Složení

Agua, Cetearyl Isononanoate, Niacinamide, PEG-75 Stearate, Glyceryl Stearate, Salicylic
Acid, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Allantoin,
Retinyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Sulfur, Polysorbate 80, C30-45 Alkyl Cetearyl
Dimethicone Crosspolymer, Glycerrhetinic Acid, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate,
Citrc Acid, Dipropylen Glycol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Laurate, Disodium EDTA
Údaje o firmě
Wwww.axonia.cz www.eshop.axonia.cz

Příbalový léták