Freeman Pleťová maska slupovací okurková—15 ml

FREEMAN Slupovací okurková maska (Facial Peel - off Mask Cucumber) jemně odstraňuje nečistoty a zanechává pokožku sametově hebkou. Je vhodná pro normální až smíšenou pleť.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2749373 | Zbozi: 18109712

Popis produktu

FREEMAN Slupovací okurková maska (Facial Peel - off Mask Cucumber) jemně odstraňuje nečistoty a zanechává pokožku sametově hebkou. Je vhodná pro normální až smíšenou pleť.

Účinné látky

Výtažek z okurky
Heřmánek
Vitamin A

Užití

Slupovací okurková maska perfektně čistí aniž by ji vysušovala, regeneruje, vyhlazuje a osvěžuje pokožku obličeje. Je vhodná pro normální až smíšenou pleť.

Dávkování

Rovnoměrně naneste masku na pleť obličeje, vyhněte se očnímu okolí. Nechte působit 5 až 10 minut a po zaschnutí masku sloupněte. Opláchněte pleť teplou vodou. Používejte masku 1x týdně. Před aplikací masky doporučujeme provést peeling

Fakta

Aktivní látky: výtažek z okurky, heřmánek, vitamín A.

Poznámka

Kosmetická značka FREEMAN jednoznačně zasvětila produkci svých produktů vaší kráse. Už více než 30 let kosmetika FREEMAN zkoumá účinky rostlinných výtažků a vyvíjí moderní technologie, čímž zaručuje skutečné "know-how" pro efektivní zkrášlující přípravky. Představitelé kosmetiky FREEMAN věří, že pro dosažení krásné pokožky a vlasů nemusíte platit nekonečné tisíce korun, a nabízí proto kvalitní dostupnou péči pro každého. Díky rostlinným extraktům, které perfektně čistí, hydratují, zklidňují a osvěžují, budete vypadat skvěle. Přírodní kosmetika FREEMAN a její produkty jsou vaši noví nejlepší přátelé! Kosmetika FREEMAN netestuje své produkty na zvířatech.

Složení

WATER/AOUA/EAU, POLYVINYL ALCOHOL, SD ALCOHOL 40B, GLYCERIN, PEG-8,
PROPYLENEÉ GLYCOL, POLYSORBATE 20, PVP, PANTHENOL, ALLANTOIN, ALOE
BARBADENSIS LEAF JUICE, CUCUMBER (CUCUMIS | SATIVUS) EXTRACT,
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SODIUM PCA, DISODIUM EDTA,
MENTHYL LACTATE, ASCORBIC ACID, THIOTAINE, TOCOPHERYL ACETATE,
BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED SILK, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN,
BLUE 1 (CI 42090), CITRONELLOL, © HEXYL © CINNAMAL, © BUTYLPHENYL
METHYLPROPIONAL, FRAGRANCE (PARFUM).

Příbalový léták