Freeman Pleťová maska jílová s avokádem a ovsem—15 ml

Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem (Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal) čistí póry a odstraňuje z nich veškerý nadbytečný maz i nečistoty. Je určena pro normální až mastnou pleť.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2749399 | Zbozi: 18118734

Popis produktu

Freeman Jílová pleťová maska s avokádem a ovsem (Facial Clay Mask Avocado 4
Oatmeal) čistí póry a odstraňuje z nich veškerý nadbytečný maz i nečistoty. Je určena pro normální až mastnou pleť.

Účinné látky

Avokádový olej
Oves
Vitamin E

Užití

Jílová maska s obsahem avokádového oleje, ovesné mouky, kaolínu a vitamínu E hloubkově čistí a stahuje póry, zanechává pokožku dokonale čistou a hebkou. Obnovuje rovnováhu pleti, zpevňuje ji a tonizuje. Je vhodná pro normální až mastnou pleť.

Dávkování

Naneste masku na čistou a suchou pleť obličeje a krku, vyhněte se očnímu okolí.
Počkejte, až maska zaschne a nakonec opláchněte teplou vodou. Používejte 1x týdně pro normální a suchou pleť, 2 až 3x týdně pro mastnou pleť. Před aplikací masky doporučujeme provést peeling.

Fakta

Aktivní látky: avokádový olej, ovesná mouka, kaolín, vitamín E.

Poznámka

Kosmetická značka FREEMAN jednoznačně zasvětila produkci svých produktů vaší kráse. Už více než 30 let kosmetika FREEMAN zkoumá účinky rostlinných výtažků a vyvíjí moderní technologie, čímž zaručuje skutečné "know-how" pro efektivní zkrášlující přípravky. Představitelé kosmetiky FREEMAN věří, že pro dosažení krásné pokožky a vlasů nemusíte platit nekonečné tisíce korun, a nabízí proto kvalitní dostupnou péči pro každého. Díky rostlinným extraktům, které perfektně čistí, hydratují, zklidňují a osvěžují, budete vypadat skvěle. Přírodní kosmetika FREEMAN a její produkty jsou vaši noví nejlepší přátelé! Kosmetika FREEMAN netestuje své produkty na zvířatech.

Složení

Water, Kaolin, Montmorillonite, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate,
Steareth-21, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated
Polydecene, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil,
Vitamin E Acetate, Trideceth-6, Allantoin, Green 5, Colloidal Oatmeal, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Yellow +5, Methylisothizolinone, Methylchloroisothiazolinone,
Fragrance

Příbalový léták