Kubatol a.u.v. PIX Spray—kožní sprej 150 ml

Veterinární léčivý přípravek

Kožní spray s desinfekčním účinkem. Obsažená látka – bukový dehet - lokálně desinfikuje. Pomocné látky obsažené ve sprayi vytvářejí nad místem zásahu plastický kryt, který chrání před přístupem vlhkosti a zevních vlivů, ale nebrání perspiraci kůže.

Cena vč. DPH
135 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594013701303 | Zbozi: 18103856

Popis produktu

Kožní spray s desinfekčním účinkem. Obsažená látka — bukový dehet - lokálně desinfikuje. Pomocné látky obsažené ve sprayi vytvářejí nad místem zásahu plastický kryt, který chrání před přístupem vlhkosti a zevních vlivů, ale nebrání perspiraci kůže.

Účinné látky

Bukový dehet
Akrylový kopolymer

Užití

Kožní spray s desinfekčním účinkem. Obsažená látka — bukový dehet - lokálně desinfikuje. Pomocné látky obsažené ve sprayi vytvářejí nad místem zásahu plastický kryt, který chrání před přístupem vlhkosti a zevních vlivů, ale nebrání perspiraci kůže.
Vysoušecí a desifekční účinky bukového dehtu spolu s vytvořeným mikroklimatem podporují blahodárně rychlost regenerace ošetřovaného místa. Bukový dehet a ekologický hnací plyn zvyšují užitnou hodnotu Kubatolu Pix spray. Používat zevně - na desinfekci plošných odřenin nebo míst postižených dermatomykózou, k desinfekci poranění způsobených kanibalismem zvířat, pro kosmetické úpravy paznehtů, jako pomocný prostředek při kopytní chirurgii.

Dávkování

Před upotřebením protřepat. Nádobku je nutné držet ve svislé poloze. Velikost dávky se odvíjí od velikosti ošetřované plochy. Přípravek se nanáší stiskem rozprašovače nad ošetřovaným místem ze vzdálenosti 15-20 cm tak, aby zbytečně nestékal. Pro zvýšení účinku je vhodné vytvořit 2-3 plastické vrstvy přípravku, vždy po dokonalém zaschnutí. V případě potřeby je možné aplikaci po 2-3 dnech zopakovat.

Kontraindikace

Nepoužívat na silně krvácející nebo silně mokvavá místa. Nepodávat kočkám.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50 *C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení — Zákaz kouření. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při práci používejte ochranné rukavice. Zabraňte inhalaci aerosolu. Po práci si pečlivě umyjte ruce vodou a mýdlem. Obal likvidujte v rámci organizovaného sběru. Spotřebujte nejdéle do data uvedeného na dně obalu.

Složení

Pix fagi 4,6 g; Copolymerum acrylatum 4,2 g; Ethanolum denat. 7,0 g; Dimethyletherum 30,0 g; Ethylis acetas 54,2 g ve 100,0 g.

Příbalový léták