Advantage 40mg malé kočky+králíci spot-on—1x0,4 ml

Advantage 40 mg roztok pro nakapání na kůži – spot-on pro malé kočky a králíky do 4 kg. Prevence a léčba napadení koček blechami. Léčba a napadení králíků blechou kočičí ( Ctenocephalides felis) při společném chovu králíků a psů/ koček v domácnosti.

Cena vč. DPH
204 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3891596 | Zbozi: 18136160

Popis produktu

Advantage 40 mg roztok pro nakapání na kůži — spot-on pro malé kočky a králíky do 4 kg. Prevence a léčba napadení koček blechami. Léčba a napadení králíků blechou kočičí ( Ctenocephalides felis) při společném chovu králíků a psů/ koček v domácnosti.

Užití

Prevence

léčby alergické dermatitidy vyvolané blechami (FAD).
Léčba napadení králíků blechou kočičí (Ctenocephalides felis) při společném chovu králíků a psů/koček v domácnosti.
Aplikace u koček .
Rozhrňte srst na krku kočky při bázi hlavy, aby byla viditelná kůže. Špičku pipety přiložte na kůži a aplikujte obsah přímo na kůži několikerým stlačením pipety.
Aplikace u králíků .
Rozhrňte srst na krku králíka při bázi hlavy, aby byla viditelná kůže. Špičku pipety přiložte na kůži a aplikujte obsah přímo na kůži několikerým stlačením pipety.

Dávkování

Minimální doporučená dávka imidaklopridu pro kočky a králíky je 10 mg/kg živé hmotnosti, což u Advantage pro kočky a králíky odpovídá 0,1 ml/kg živé hmotnosti.

Fakta

Kukly blech vyskytující se v okolním prostředí se mohou vylíhnout 6 týdnů od začátku léčby nebo později v závislosti na klimatických podmínkách. Proto může být nezbytné kombinovat léčbu Advantage s ošetřením prostředí, aby se přerušil vývojový cyklus blech v okolním prostředí. Důsledkem může být rychlejší snížení populace blech v domácnosti.
Aby bylo zajištěno úspěšné odstranění blech, je nezbytné, aby všichni psi, kočky a králíci v domácnosti byli ošetření současně.
Přípravek by měl být kočkám podáván v měsíčních intervalech, pokud je používán jako součást léčby alergické dermatitidy vyvolané blechami (FAD).
Přípravek zůstává účinný i při namočení zvířete, například po vystavení silnému dešti.
Opakovaná léčba může být nicméně nutná v závislosti na přítomnosti blech v prostředí.
V těchto případech neopakujte léčbu častěji než 1x týdně.

Příbalový léták