Jamieson Lutein-Z—30 tobolek

Extrakt z jadérek révy vinné udržuje v normálním stavu cévy a kapiláry a přirozeně chrání před účinky volných radikálů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3089084 | Zbozi: 18146692

Popis produktu

Extrakt z jadérek révy vinné udržuje v normálním stavu cévy a kapiláry a přirozeně chrání před účinky volných radikálů.

Účinné látky

Lutein 10 mg, Zeaxanthin 500 ug
Réva vinná - jadérka 25 mg
Ginkgo biloba 40 mg, Borůvky (4:1) 25 mg

Užití

Extrakt z jadérek révy vinné udržuje v normálním stavu cévy a kapiláry a přirozeně chrání před účinky volných radikálů. Borůvky přispívají k ochraně organizmu před oxidačním poškozením, pomáhají udržovat normální stav očí, normální činnost cévní soustavy. Ginkgo biloba podporuje periferní krevní oběh.

Dávkování

Dospělí 1 kapsle denně. Užívání delší než 3 měsíce konzultujte s lékařem.

Kontraindikace

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě 15 — 25 “C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

Lutein (aksamitník vzpřímený), nosič (rozpustná celulóza, celulóza), protispékavá látka (dihydrogenfosforečnan vápenatý), extrakt Ginkgo biloba, extrakt borůvek, extrakt hroznových jadérek, leštící látka (rostlinný stearan hořečnatý), zelený čaj, leštící látka (oxid křemičitý).

Příbalový léták