Isosource Standard Neutrální —1000 ml

Humánní léčivý přípravek

Nutrične kompletní potravina pro zvláštní lékařské úcčly. Kompletní bilancovaná enterální výživa určená k podání výživovou sondou nebo popíjení (sipping). Neobsahuje vlákninu. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
134 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 2705250 | Zbozi: 18145024

Popis produktu

Nutrične kompletní potravina pro zvláštní lékařské úcčly. Kompletní bilancovaná enterální výživa určená k podání výživovou sondou nebo popíjení (sipping). Neobsahuje vlákninu.
Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Určeno pro pacienty, kteří nemohou či nesmí přijímat kuchyňskou stravu nebo je její příjem nedostatečný, pro přechod z parenterální na enterální výživu, jako příprava před endoskopiemi a výkony na gastrointestinálním traktu. Před operacemi a po operacích, pro pacienty s dysfagií, pro pacienty vyžadující bezezbytkovou dietu bez balastních látek (M.Crohn), pro pacienty v malnutrici z nejrůznějších příčin (geriatričtí a onkologičtí pacienti). Obecně je určena pro všechny stavy vyžadující nutriční podporu.

Dávkování

Na základě doporučení lékaře:1500 až 2000 ml jako jediný zdroj výživy nebo více než 500 ml pro částečnou výživu.

Kontraindikace

Přípravek se nesmí podávat při hypervitaminóze D, při přecitlivělosti na některou složku, která je v přípravku obsažena, při neprůchodnosti nebo ochabnutí střev. Při poruchách glukózové tolerance jsou nutné pečlivé kontroly glykémie.

Poznámka

Není určeno pro děti do 3 let! Musí být podáváno na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy. Není určeno k parenterálnímu podání.

Příbalový léták