HiPP mléko HiPP 1 BIO Combiotik —300 g

HiPP 1 BIO Combiotik je vhodný od narození jako počáteční mléčná kojenecká výživa, nemohou- li být kojenci kojeni nebo jako příkrm k mateřskému mléku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3031169 | Zbozi: 18113279

Popis produktu

HiPP 1 BIO Combiotik je vhodný od narození jako počáteční mléčná kojenecká výživa, nemohou- li být kojenci kojení nebo jako příkrm k mateřskému mléku.

Užití

HiPP 1 BIO Combiotik je vhodný od narození jako počáteční mléčná kojenecká výživa, nemohou- li být kojenci kojení nebo jako příkrm k mateřskému mléku v návaznosti na kojení nebo jinou počáteční mléčnou kojeneckou výživu lze podávat podle potřeby stejně jako mateřské mléko — tak často, jak bude Vaše dítě požadovat.
Při přechodu na HiPP 1 BIO Combiotik se může změnit konzistence stolice díky obsahu prebiotické vlákniny (GOS) - stolice může mít měkčí konzistenci podobně jako u kojeného dítěte.
Již více než 50 let věnujeme veškeré úsilí a zkušenosti do výroby mléčné výživy. HiPP mléčné výživy jsou připravované tak, aby Vaše dítě dostávalo to, co přesně potřebuje pro zdravý vývoj. Složení je založeno na posledních výsledcích vědeckého výzkumu v mléčné výživě. Navíc, v HiPP BIO kvalitě. HiPP BIO Combiotik je naše nejnovější generace mléčné výživy přizpůsobená výživovým požadavkům Vašeho dítěte. V oblasti kojenecké výživy vytváříme s HiPP BIO Combiotik nový standard díky našim pečlivě vybraným BIO surovinám a unikátní kombinací hodnotných složek, které jsou inspirovány přírodou. Takto poskytujete Vašemu dítěti dobrý start do šťastné budoucnosti.
PROBIOTIK - Přírodní kultury mléčného kvašení, které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce. Mateřské mléko obsahuje velké množství přírodních kultur,které mohou být individuálně rozdílné.
PRAEBIOTIK - Důležitá vláknina (GOS"): inspirované přírodou.
Polynenasycené mastné kyseliny s dlouhým řetězcem Omega 3 84 6 (LCP*“), které jsou také obsaženy v mateřském mléce. Jsou obzvláště důležité v prvních měsících života, protože děti si je ještě neumí samy v dostatečném množství vytvořit.
Obsahuje pouze laktózu: můžete krmit Vaše dítě tak často, jak potřebuje. *galaktooligosacharidy získané z laktózy ** AA — kys. arachidonová, DHA — kys.dokosahexaenová

Dávkování

Podávat podle potřeby stejně jako mateřské mléko. Na 100 ml mléčné výživy použijte 90 ml převařené pitné vody a 3 odměrky HIPP 1 BIO Combiotik. Přesné dávkování v závislosti na věku dítěte uvedeno na obalu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výrobek užívejte jen na základě doporučení lékaře, nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě.

Příbalový léták