GUM PAROEX CHX 0,06% zubní pasta —75 ml

GUM Paroex KAŽDODENNÍ PREVENCE zubní pasta pro kontrolu plaku a dlouhodobou ochranu dásní při prvních projevech zánětu dásní a prevence parodontálních onemocnění. Vhodná, pokud máte fixní rovnátka, implantáty, zubních náhrady, zubní protézu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 0070942304016 | Zbozi: 18105272

Popis produktu

GUM Paroex KAŽDODENNÍ PREVENCE zubní pasta pro kontrolu plaku a dlouhodobou ochranu dásní při prvních projevech zánětu dásní a prevence parodontálních onemocnění. Vhodná, pokud máte fixní rovnátka, implantáty, zubních náhrady, zubní protézu.

Účinné látky

Chlorhexidin diglukonát cethylpyridinium chlorid

Užití

GUM PAROEX zubní pasta pro každodenní prevenci
KAŽDODENNÍ PREVENCE - Prevence krvácení dásní - Prevence zánětu dásní - Prevence hromadění zubního plaku - Dlouhodobá ochrana pro dásně - Zdravé a pevné zuby
Dvojí účinek antibakteriálního systému:
GUM Paroex KAŽDODENNÍ PREVENCE zubní pasta byla navržen pro profesionální kontrolu plaku a dlouhodobou ochranu dásní. Doporučujeme ji proto při prvních projevech zánětu dásní a jako prevenci parodontálních onemocnění. Je vhodná, pokud máte fixní rovnátka, implantáty, zubních náhrady (korunka, můstek) či zubních protézu.
Obsahuje speciální formuli Dual Action Antibacterial System: - Chlorhexidin- diglukonát, profesionální složka pro kontrolu plaku a péči o zdraví dásní.
Široké antiseptické spektrum s dlouhodobou účinnosti působí proti tvorbě zubního plaku a nebezpečným bakteriím, jež jsou zodpovědné za onemocnění dásní. - CPC (Cetylpyridinium chlorid), antimikrobiální agent, zvyšuje účinnost chlorhexidinu a napomáhá likvidovat toxiny,které produkují bakterie.
GUM Paroex Každodenní prevence dále obsahuje: - Vitamín E, jeden z nejdůležitějších antioxidantů, jež působí proti buněčnému stárnutí a pečuje o zdraví dásní - Aloe vera hydratuje a zklidňuje zanícené dásně - Provitamín B5 napomáhá revitalizaci dásní a zpevňuje je - Fluoridy (950 ppm) zajišťují zdravou a pevnou zubní sklovinu
GUM Paroex Každodenní prevence zubní pasta neobsahuje žádné pěnivé látky (jako např. SLS), jež mohou dráždit měkké tkáně, způsobovat afty a snižovat účinnost chlorhexidinu.

Dávkování

Doporučujeme čištění zubů pastou Paroex min. 2 minuty 2x denně, malým množstvím pasty (velikost fazole).

Příznaky

Parodontitida, krvácení dásní, zánět dásní, hromadění zubního plaku.

Prevence

  • Prevence krvácení dásní
  • Prevence zánětu dásní
  • Prevence hromadění zubního plaku
  • Dlouhodobá ochrana pro dásně
  • Zdravé a pevné zuby
  • Péče o rovnátka, implantáty

Kontraindikace

Nejsou popsány.

Vedlejší příznaky

Nejsou popsány.

Složení

Formule Dual Action Antibacterial System obsahuje: - Chlorhexidin- diglukonát, profesionální složka pro kontrolu plaku a péči o zdraví dásní.
Široké antiseptické spektrum s dlouhodobou účinnosti působí proti tvorbě zubního plaku a nebezpečným bakteriím, jež jsou zodpovědné za onemocnění dásní. - CPC (Cetylpyridinium chlorid), antimikrobiální agent, zvyšuje účinnost chlorhexidinu a napomáhá likvidovat toxiny jež produkují bakterie.

Příbalový léták