GUM P HaliControl zubní gel—75 ml

GUM® HaliControl zubní gel bojuje s příčinami špatného dechu v celé dutině ústní trojím účinkem: CPC společně s esenciálními oleji inaktivuje bakterie vytvářející zápach z úst, laktát zinečnatý neutralizuje těkavé sloučeniny síry (VSC), osvěžuje dech.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2664887 | Zbozi: 18119447

Popis produktu

GUM HaliControl zubní gel bojuje s příčinami špatného dechu v celé dutině ústní trojím účinkem: CPC společně s esenciálními oleji inaktivuje bakterie vytvářející zápach z úst, laktát zinečnatý neutralizuje těkavé sloučeniny síry (VSC), osvěžuje dech.

Užití

GUM HaliControl zubní gel bojuje s příčinami špatného dechu v celé dutině ústní trojím účinkem: CPC společně s esenciálními oleji inaktivuje bakterie vytvářející zápach z úst, laktát zinečnatý neutralizuje těkavé sloučeniny síry (VSC) a jeho mentolovo-peprmintová příchuť © Optafresh© společně s chladivou složkou Optacool© osvěží dech s dlouhotrvajícím účinkem. Speciální formule fluoridů (1490 ppm) v kombinaci s Isomaltem přináší efektivní ochranu před zubním kazem a dokonale mineralizuje zubní sklovinu.
Přednosti: + CPC - cetylpyridinium chlorid (0,07%) + esenciální oleje (Eucalyptus, tea tree, peprmint) + laktát zinečnatý neutralizuje těkavé sloučeniny síry. + Fluroridy + Isomalt.

Dávkování

Doporučené dávkování je dvakrát denně, případně po každém jídle.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Příbalový léták