Glucadent+ zubní pasta —95 g

Zubní pasta s kombinací laktátu hlinitého, beta-glukanu, esenciálních olejů a xylitolu je vhodná při problémech s krvácejícími dásněmi a počátečním stadiem parodontózy. Omezuje vznik zubního kazu.

Cena vč. DPH
102 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 2721117 | Zbozi: 18105224

Popis produktu

Zubní pasta s kombinací laktátu hlinitého, beta-glukanu, esenciálních olejů a xylitolu je vhodná při problémech s krvácejícími dásněmi a počátečním stadiem parodontózy.
Omezuje vznik zubního kazu.

Účinné látky

Aluminium lactate
Beta Glucan
Xylitol

Užití

Laktát hlinitý vykazuje stahující (adstringentní) účinek. Beta-glukan chrání sliznici dutiny ústní. Salvějový olej přispívá ke snížení krvácivosti dásní, jeho třísloviny vykazují stahující účinek a chrání dásně před škodlivými bakteriemi. Olej anýzu hvězdicového osvěžuje dech a odstraňuje halitózu (zápach z úst). Xylitol je přírodní sladidlo, které není tráveno bakteriemi, proto nezvyšuje pH v ústech a nepodílí se na tvorbě organických kyselin. Tím se podílí na ochraně zubů před zubním kazem a snižuje tvorbu zubního plaku (biofilmu bakteriálních kolonií na sklovině). Také další složka zubní pasty, fluorid sodný vytvrzuje zubní sklovinu a tím omezuje vznik zubního kazu.

Dávkování

Nejméně 2x denně, nejlépe však po každém jídle si důkladně vyčistit zuby.

Kontraindikace

Známá přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou dosud známy.

Příbalový léták