Globulus Cum Natrio Tetraborico CSC—10x0,6 vag.globule

Humánní léčivý přípravek

Přípravek se použivá k léčbě onemocnění pochvy vyvolaných přemnožením kvasinek rodu Candida.Léčivá látka přípravku je mírně lokální antiseptikum,které ovlivňuje pH v pochvě a tím umožňuje obnovení přírozené poševní mikroflóry. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
214 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595047100032 | Zbozi: 18109406

Popis produktu

Přípravek se použivá k léčbě onemocnění pochvy vyvolaných přemnožením kvasinek rodu Candida.Léčivá látka přípravku je mírně lokální antiseptikum,které ovlivňuje pH v pochvě a tím umožňuje obnovení přírozené poševní mikroflóry. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Natrii tetraboras decahydricus

Užití

Přípravek se používá při infekčních zánětech pochvy(Fluor vaginalis) způsobených mikroorganismy, především kvasinkami. Rovněž je ho možno použít k úpravy poševní mikroflóry.

Dávkování

Dle doporučení lékaře, většinou 1x denně.

Kontraindikace

Nejsou popsány. Přípravek není vhodný pro kojící matky.

Vedlejší příznaky

Přípravek je obvykle dobře snášen. Výskyt jakýchkoliv neobvyklých reakcí hlaste lékaři.

Fakta

Přípravek umožňuje obnovení přirozené poševní mikroflóry, usnadňuje růst laktobacilů tím, že ovlivňuje pH a vytváří fyziologické podmínky pro růst normální poševní mikroflóry. K zabránění reinfekce je nutno léčit i sexuálního partnera.

Poznámka

Společnost VAKOS XT a.s. se zabývá výrobou a prodejem léčivých přípravků, potravinových doplňků a kosmetických přípravků. Výroba a celá manipulace se vstupními materiály a výrobky se řídí zásadami správné výrobní praxe stejně jako laboratorní kontrola (akreditovaná laboratoř). Společnost klade nejvyšší důraz na kvalitu výrobků, výrobního postupu a laboratorní kontroly a udržuje úzké kontakty se svými zákazníky i dodavateli.
Údaje o firmě
Wwww.vakosxt.cz

Příbalový léták