Gemioptal TOP Q—60 tobolek

Gemioptal® TOP Q je doplněk stravy - obsahuje krystalický lutein FloraGLO®, zeaxantin, Omega 3 mastné kyseliny (250mg DHA v jedné kapsli) a zinek. Složení vychází ze studie AREDS 2.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2850593 | Zbozi: 18108565

Popis produktu

Gemioptal?© TOP © je doplněk stravy - obsahuje krystalický lutein FloraGLOG, zeaxantin, Omega 3 mastné kyseliny (250mg DHA v jedné kapsli) a zinek. Složení vychází ze studie AREDS 2.

Účinné látky

Karotenoidy - krystalický lutein, zeaxantin
Omega - 3 (250 mg DHA/1 kapsle)
Zinek

Užití

Gemioptal?© TOP © je doplněk stravy, obsahující karotenoidy (krystalický lutein, zeaxantin), Omega - 3 mastné kyseliny a zinek. Všechny tyto látky mají podle světově uznávaných studií pozitivní vliv na zrak. Lutein a zeaxantin, jsou základní stavební prvky makulárního pigmentu. Gemioptal? TOP - A obsahuje patentovanou formu kristalického luteinu FloraGLO© (nikoliv ester luteinu), který byl použit v řadě klinických studií. Omega - 3 mastné kyseliny, zejména pak jejich složka DHA tvoří až 93% sítnice. Přípravek
Gemioptal? TOP - A obsahuje 250 mg DHA v jedné kapsli. Dále je v přípravku obsažen zinek, který má příznivý vliv na zrak. Přísunem těchto živin ve stravě je prokázán příznivý vliv na zdraví sítnice oka.
Obsah jedné kapsle: 10mg krystalický lutein FloraGLOA, 2 mg zeaxantin, 530 mg Omega - 3 (250 mg DHA + 50 mg EPA), 15 mg zinek.
Užívá se pouze jedna kapsle denně!

Dávkování

Dospělí 1 kapsle denně, zapít dostatečným množstvím tekutin. Doporučuje se užívat dlouhodobě. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Přípravek bez přidaného cukru - vhodné i pro diabetiky.

Kontraindikace

Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a pro lidi s poruchou srážlivosti krve.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Fakta

Složení

oxid zinečnatý, zahušťovadlo koloidní oxid křemičitý, zeaxantin 20%. Složení obalu:
Zelatina, zvlhčující látka glycerol, voda čištěná, barviva E 120, E 171, E 172, E 163.
Údaje o firmě
Oční klinika Gemini rozvíjí dlouholetou tradici zlínské oční chirurgie. Naším cílem je nejvyšší možná kvalita vašeho vidění. Zdravotní péče je výsledkem spolupráce a osobního přístupu týmu zdravotníků, vedeného renomovanými lékaři a pracujícího se špičkovou technikou. V čele týmu specialistů stojí prim. MUDr. Pavel Stodůlka, Ph.D., oční chirurg s dlouholetou praxí a vysokým renomé v ČR iv zahraničí. Je znám svým přínosem pro oční medicínu řadou unikátních očních operací, které provedl v mnoha případech jako první v ČR nebo i ve světě.Najdete nás také v Praze, Brně, Ostravě,
Českých Budějovicích a ve Vídni.www.gemini.cz, 810 999 999

Příbalový léták