Fytofontana Aurecon ušní svíčky Natural—2 ks

Zdravotnický prostředek

Ušní svíčky Natural jsou bavlněné trubičky napuštěné směsí včelího vosku, medu a parafínu. Účinek je založený na efektu komínového hoření, který uvolňuje a vysává nečistoty. Svíčka má prodlouženou dobu hoření 10-12 min., tím je účinek intenzivnější.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3871796 | Zbozi: 18132985

Popis produktu

Ušní svíčky Natural jsou bavlněné trubičky napuštěné směsí včelího vosku, medu a parafínu. Učinek je založený na efektu komínového hoření, který uvolňuje a vysává nečistoty. Svíčka má prodlouženou dobu hoření 10-12 min., tím je účinek intenzivnější.

Užití

Přípravek je určen všem, kteří chtějí vykonat vnitřní čištění ucha nebo chtějí odstranit z ucha překážející vodu po koupání v moři nebo bazénu. 1.Nasuňte přiložený papírový kroužek na svíčku a zapalte ji na širší konci. 2.Položte hlavu do vodorovné polohy a zasuňte svíčku užším plastovým koncem do ucha. Dbejte na správnou polohu svíčky. 3.Jakmile svíčka dohoří do 2/3, což musí být vždy nad papírovým kroužkem, vyjměte ji a uhaste v připravené sklenici vody. Hoření trvá 6-7 minut.
Čištění se provádí v obou uších, postupně, při aplikaci dochází k vyrovnání tlaku přes
Eustachovu trubici v celé oblasti hlavy a krku.
Doporučujeme provádět čištění preventivně 1x měsíčně. Preventivní kúra by se měla vykonat 3 po sobě následující dny.
Svíčku používejte zásadně za pomoci druhé osoby.
Při hoření dbejte na bezpečnost. Nepoužívat při ušním onemocnění. Nepoužívat u dětí od 6 let. Svíčku netlačte hluboko do ucha.

Dávkování

Aurecon ušní svíčky Natural se používají preventivně 1x měsíčně a jsou určeny pro jednorázové použití. Vhodné pro děti od 6 let.

Kontraindikace

Nepoužívat při ušním onemocnění.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Bavlna, včelí vosk, parafín, med, vnitřní bezpečnostní filtr.
Údaje o firmě www.herb-pharma.com

Příbalový léták