Freestyle Optium testovací proužky—50ks

Zdravotnický prostředek

Proužky pro testování glykémie Optium Plus se používají s přístroji Optium a Optium Xceed k měření glukózy (cukru) z plné kapilární krve. Měření se spustí až při dostatečném vzorku krve, možnost dodatečného nanesení krve do 5 vteřin.

Cena vč. DPH
292 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 5021791706907 | Zbozi: 18131213

Popis produktu

Proužky pro testování glykémie Optium Plus se používají s přístroji Optium a Optium
Xceed k měření glukózy (cukru) z plné kapilární krve. Měření se spustí až při dostatečném vzorku krve, možnost dodatečného nanesení krve do 5 vteřin.

Užití

Proužky pro testování glykémie Optium Plus se používají s přístroji Optium a Optium
Xceed k měření glukózy (cukru) z plné kapilární krve. Testovací proužky Optium Plus jsou kalibrovány pro zobrazování ekvivalentu hodnot plazmové glukózy pro snažší porovnání s výsledky získanými pomocí laboratorních metod.

Dávkování

Používání dle návodu, uloženého uvnitř balení.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Společnost Abbott Laboratories byla založena v 1888 ve spojených státech v Chicagu lékařem Dr. Wallacem Calvinem Abbottem. V současné době je činnost firmy vysoce diverzifikována a věnuje se výzkumu, vývoji, výrobě, distribuci a marketinku výrobků, které po léčbu a celkovou péči o pacienty.
Společnost je zaměřena na oblast léčivých přípravků, výživu a zdravotnické prostředky včetně zařízení pro diagnostiku a léčbu kardiovaskulárních onemocnění. V současné době firma působí ve 130 zemích světa a má okolo 55.000 zaměstnanců. Abbott
Laboratories patří mezi 10 nejvýznamnějších farmaceutických firem na světě.
Česká pobočka společnosti Abbott Laboratories s.r.o. byla založena v roce 1997 a v současné době zaměstnává zhruba 150 pracovníků v odděleních prodeje, marketingu a administrativy.
V únoru 2005 Abbott Laboratories, s.r.o. prošel auditem konzultační firmy Olivier Wight a získal certifikaci Class A. Je to nejvyšší mezinárodně uznávané ohodnocení úrovně a efektivnosti řídících procesů, které se přímo promítají do kvality poskytovaných služeb.

Složení

Krabička s 50 ks proužků balených v ochranné fólii.
Údaje o firmě www.abbott.cz

Příbalový léták