FreeStyle Lancets—50 ks

Zdravotnický prostředek

Lancety (jehličky) pro získání kapky krve na měření glykémie. Sterilní lancety velikosti 28. Kompatibilní s odběrovými pery společnosti Abbott.

Cena vč. DPH
140 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3423465 | Zbozi: 18132181

Popis produktu

Lancety (jehličky) pro získání kapky krve na měření glykémie. Sterilní lancety velikosti 28. Kompatibilní s odběrovými pery společnosti Abbott.

Užití

Sterilní lancety velikosti 28 Kompatibilní s odběrovými pery společnosti Abbott.
Nepoužívejte pokud chybí ochranný kryt nebo je poškozen. Lancety nepoužívejte opakovaně, hrozí riziko infekce. Nejsou vhodné k resterilizaci. Lilkvidujte odpovědným způsobem. Nepoužívejte, pokud je ochranná nálepka poškozena nebo chybí.
Údaje o firmě
Společnost Abbott byla založena v 1888 ve spojených státech v Chicagu lékařem Dr.
Wallacem Calvinem Abbottem. Jsme společnost s celosvětovou působností působící v oboru zdravotní péče, zaměřena na výzkum a vývoj nových léků, nových technologií a nových způsobů ochrany zdraví. Naše produkty představují široký rozsah péče, od nutričních produktů a laboratorních diagnostik přes zdravotnické prostředky až k lékům.
Rozsáhlé portfolio produktů společnosti Abbott provází celý lidský život - řešíme důležité zdravotnické potřeby od dětství až po zralý věk člověka. V průběhu naší více než 120 let historie, směřovali vždy zaměstnanci společnosti Abbott k jedinému a stálému cíli: rozvíjet lékařskou vědu s cílem pomáhat lidem ke zdravějšímu způsobu života. To je součást našeho dědictví, které nás stále v našem povolání žene kupředu. V dnešní době spojuje všech 72 000 zaměstnanců společnosti Abbott po celém světě jedna snaha "Přeměňovat vědu v péči." Toto je závazek zaměřený na to nejdůležitější, o co jde především: život a jeho možnosti v dobách, kdy se cítíme nejlépe. Abbott má prodejní, výrobní, výzkumné a vývojové, jakož i distribuční závody a zařízení po celém světě, vždy co nejblíže svým zákazníkům a jejich potřebám. Jsme uznáváni pro svůj celosvětový dosah a naši schopnost sloužit svým zákazníkům po celém světě.
Společnost Abbott je hrdá na to, že je též uznávána jako dobré místo pro práci, protože usiluje o to, abychom poskytli svým zaměstnancům prostředí, které jim napomáhá k úspěchu. Obdrželi jsme již četná místní, národní a mezinárodní vyznamenání za naši snahu vytvořit skvělé pracovní prostředí. Naše programy sahají od oceněných výhod v oboru zdravotní péče po řadu praktických a wellness služeb, jako i dlouhodobých výhod pro naše zaměstnance v důchodovém věku.
Naše závazky zaměřené na zlepšování života sahají až k humanitárním záležitostem.
Uvědomujeme si, že jako jeden z vedoucích poskytovatelů moderních prostředků pro zdravotní péči máme jedinečnou odpovědnost i příležitost zajistit, aby všichni lidé měli k těmto prostředkům přístup — a to jak ti chudí a neprivilegovaní, tak oběti přírodních katastrof. Jsme rozhodnuti tuto svoji úlohu splnit prostřednictvím rozmanitých kreativních sociálních programů.Daný slib společnosti Abbott tkví ve schopnostech, které přináší naše práce ve prospěch zdraví a života lidí.
Wwww.abbott.cz www.abbottdiabetescare.cz

Příbalový léták