Flalgo—140mg, léčivé náplasti 7ks

Humánní léčivý přípravek

Flalgo patří do skupiny léků, které se nazývají nesteroidní antirevmatika (NSA). NSA snižují bolest a zánět. Přípravek je určen pro dospělé a dospívající starší 16 let. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
349 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3553436 | Zbozi: 18148981

Popis produktu

Flalgo patří do skupiny léků, které se nazývají nesteroidní antirevmatika (NSA). NSA snižují bolest a zánět. Přípravek je určen pro dospělé a dospívající starší 16 let. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Diclofenacum epolaminum

Užití

Flalgo se používá k místní krátkodobé léčbě příznaků méně závažných bolestivých stavů postihujících klouby, svaly, šlachy a vazy.
Používání Flalgo se nedoporučuje u dětí a dospívajících mladších 16 let, protože nejsou k dispozici dostatečné údaje o účinnosti a bezpečnosti tohoto léčiva.

Dávkování

Používejte jednu náplast denně po dobu maximálně 7 dní. Nedojde-li v průběhu doporučené doby používání ke zlepšení nebo se příznaky zhorší, je třeba poradit se s lékařem.

Kontraindikace

Nepoužívejte přípravek Flalgo: + jestliže jste alergický(á) na diklofenak epolamin nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku, + jestliže jste alergický(á) na léky proti bolesti (analgetika) nebo nesteroidní antirevmatika (NSA), + jestliže máte astma, problémy s dýcháním, kožní vyrážku nebo rýmu po užití kyseliny acetylsalicylové (aspirin) nebo jiných NSA, « jestliže máte poškozenou pokožku, včetně mokvajících nebo infikovaných oblastí, ekzému, popálenin nebo ran, + jestliže vstupujete do 6. měsíce těhotenství nebo jste již za ním, * jestliže v současné době máte žaludeční vřed (peptický vřed).

Vedlejší příznaky

Flalgo obsahuje + Polypropylenglykol, který může způsobit podráždění pokožky. + Methylparaben nebo propylparaben, které mohou způsobovat alergické reakce (pravděpodobně zpožděné).

Příbalový léták