FertilMan vitamíny pro muže s L-taurinem—30 tablet

Vitamíny pro muže Fertilman s L- Taurinem pro doplnění potřebných vitamínů a minerálů, které jednotlivě podporují mužskou plodnost. Obsahuje důležité složky jako je L-Carnitin, L-Arginin,selen,zinek, vitamín B6, vitamín E, vitamín B12, hořčík, železo.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5060069350442 | Zbozi: 18111073

Popis produktu

Vitamíny pro muže Fertilman s L- Taurinem pro doplnění potřebných vitamínů a minerálů, které jednotlivě podporují mužskou plodnost. Obsahuje důležité složky jako je L-Camitin,
L-Arginin,selen,zinek, vitamín B6, vitamín E, vitamín B12, hořčík, železo.

Účinné látky

L-Taurin
L-Arginine
Vitaminy

Užití

Obsahuje důležité složky jako je L-Camitin, L-Arginin,selen,zinek, vitamín B6, vitamín E, vitamín B12, hořčík, železo, které přispívají k normálnímu buněčnému dělení. Hořčík, železo a vitamín B12 se podílí na procesu dělení buněk. Zinek zase chrání buňky před volnými radikály a přispívá k normální plodnosti a reprodukci. Vitamín E je silným antioxidantem.
Fertilman, vitamíny pro muže s L-taurinem jsou vitamínovým doplňkem stravy pro muže.
Jedná se o kombinaci vitamínů a minerálů, které byly speciálně navrženy pro potřeby mužů. Obsahují důležité složky jako je L-Camitin, L-Arginin, selen, zinek, vitamín B6, vitamín E, vitamín B12, hořčík, železo, které přispívají k normálnímu buněčnému dělení.
Hořčík, železo, vitamín B12 se podílí se na procesu dělení buněk. Zinek zase chrání buňky před volnými radikály, přispívá k normální plodnosti a reprodukci a vitamín E je silným antioxidantem.
Vitamíny pro muže Fertilman, vyrábí uznávaná britská společnost Babystart, která přináší na trh vysoce kvalitní testy plodnosti, doplňky stravy a lubrikační gely pro podporu přirozeného početí.

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně po jídle a zapijte dostatečným množstvím vody.
Kapsle polykejte, nekousejte.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Používejte s partnerkou vaginální lubrikační gel Conceive plus, pomáhá spermiím oplodnit vajíčko (napomáhá jejich pohyblivosti a prodlužuje jejich životnost).

Složení

Vápník 200 mg, Hořčík 150 mg, L-arginin 100 mg, Vitamin C 80 mg, L-taurin 50 mg,
Niacin (vitamin B3) 20 mg, Železo 17 mg, Zinek 15 mg, Vitamin E 12 mg, Vitamin B6 10 mg, Kyselina pantothenová 6 mg, Thiamin (vitamin B1) 5 mg, Riboflavin (vitamin B2) 2 mg, Beta-karoten (vitamin A) 2 mg, Měď 1 mg, Kyselina listová 400 mcg, Biotin 150 mcg,
Jód 140 mcg, Vitamin K 70 mcg, Selen 50 mcg, Vitamin D3 10 mcg, Vitamin B12 6,
Barvivo (indigo Carmine)
Údaje o firmě
Výrobce a dodavatel výrobků pro podporu početí, otěhotnění.

Příbalový léták