NosiFol Forte DuoActive—sáčky 30x4 g

NosiFol Forte DuoActive je doplněk stravy se sladidlem určený pro podporu plodnosti. Obsahuje myo-inositol, d-chiro-inositol a biologicky aktivní folát nejnovější generace Quatrefolic®.

Cena vč. DPH
820 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 3499242 | Zbozi: 18124608

Popis produktu

NosiFol Forte DuoActive je doplněk stravy se sladidlem určený pro podporu plodnosti.
Obsahuje myo-inositol, d-chiro-inositol a biologicky aktivní folát nejnovější generace
Ouatrefolic©.

Účinné látky

Myo-inositol
D-chiro-inositol
Vitamín D3

Užití

NosiFol Forte DuoActive je doplněk stravy určený pro podporu ženské a mužské plodnosti. Obsahuje myo-inositol, d-chiro-inositol a biologicky aktivní folát nejnovější generace Ouatrefolic©.
Ouatrefolic© je na rozdíl od obyčejné kyseliny listové ihned připraven ke svým funkcím v lidském organizmu. Je proto přínosný u všech osob a zejména u těch, které mají z důvodu genetické variace genu pro MTHFR nižší schopnost aktivace kyseliny listové na její biologicky účinnou formu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu.
Doplňkový příjem folátu zvyšuje u těhotných žen hladinu folátu. Příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu folátu 400 mcg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí. Folát se podílí na dělení buněk a podporuje také růst zárodečných tkání v těhotenství. Zinek u mužů i žen přispívá k normální plodnosti a reprodukci.
Foláty a vitamíny B6 a B12 přispívají k normálnímu metabolizmu homocysteinu. Selen a vitamín C přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.
Vitamín D3 se podílí na procesu dělení buněk. U mužů podporuje selen normální tvorbu spermií a zinek podporuje udržení normální hladiny testosteronu v krvi.

Dávkování

Muži i ženy: 1-2 sáčky denně rozpustit ve sklenici vody a vypít, nejlépe před jídlem.
Rozpusťte ve vodě anebo jiné tekutině a vypijte. Doporučená doba užívání: nejméně po dobu 3 měsíců. Tato doba může být prodloužena.
Po otěhotnění doporučujeme ženám pokračovat v užívání po celou dobu těhotenství.

Kontraindikace

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Výrobek je určen pro dospělé. Uchovávejte zavřené na suchém místě chráněném před zdroji světla a tepla při teplotě do 30"C. Neužívejte, pokud je obal poškozený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Neužívejte v případě alergie nebo podezření na alergii na nějakou složku výrobku.

Fakta

Neobsahuje lepek ani laktózu.

Složení

Myo-inositol; maltodextrin; regulátor kyselosti: hydrogenuhličitan sodný; vitamín C (L-askorbová kyselina); glukonan zinečnatý; d-chiro-inositol; aroma; protispékavá látka: oxid křemičitý; vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid); OAuatrefolic© (glukosaminová sůl kyseliny © (6S)-5-methyltetrahydrolistové); — vitamín ©E | (DL-tokoferyl-acetát)y. | selen (L-seleno-methionin); vitamín D3 (cholekalciferol); vitamín B12 (kyanokobalamin); kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová); sladidlo: sukralóza.
Údaje o firmě
Wwww.axonia.cz
Wwww.nosifol.cz eshop.axonia.cz

Příbalový léták