FertilCare vitamíny s kyselinou listovou—30 tablet

FertilCare - Vitamíny, minerály a aminokyseliny s vědecky prokázaným účinkem přispívají k normálnímu buněčnému dělení a vývoji neurální trubice dítěte na počátku těhotenství.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5060069350435 | Zbozi: 18111072

Popis produktu

FertilCare - Vitamíny, minerály a aminokyseliny s vědecky prokázaným účinkem přispívají k normálnímu buněčnému dělení a vývoji neurální trubice dítěte na počátku těhotenství.

Účinné látky

Kys. Listová
Vitamin C
Vitaminy

Užití

Vitamíny s kyselinou listovou Fertilcare jsou vitamínovým doplňkem stravy před plánovaným početím. Jedná se o speciální kombinaci vitamínů a minerálů, mezi které patří zejména kyselina listová přispívající ke správnému růstu zárodečných tkání během těhotenství a stejně jako vápník, hořčík nebo železo se podílí na správném procesu dělení buněk. Obsahem vitamínů je také jód, který napomáhá k normálnímu fungování štítné žlázy nebo vitamín B6 regulující hormonální aktivitu. Vitamíny s kyselinou listovou jsou vhodné pro těhotné.
Fertilcare, vitamíny s kyselinou listovou pro ženy, vyrábí uznávaná britská společnost
BABYSTART. Kromě vitamínů pro ženy nebo muže, přináší společnost Babystart na trh také kvalitní lubrikační gely se speciálním složením, které podporují početí.
Jaké účinky mají vitamíny s kyselinou listovou Fertilcare? - Přispívá k tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy, pomáhá k normálním rozpoznávacím funkcím — Jód — 140 mcg (lze tvrdit při dávce 22,5 mcg jódu) - Přispívá k normální plodnosti a reprodukci, napomáhá k normálním rozpoznávacím funkcím, udržuje normální hladinu testosteronu v krvi, účinně se podílí na procesu dělení buněk — Zinek — 15 mg -— (lze tvrdit při dávce 1,5 mg zinku) - Přispívá k regulaci hormonální aktivity, snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje funkci imunitního systému — Vitamín B6 — 10 mg - (lze tvrdit při dávce 0,3 mg vitamínu
B6) - Podílí se na procesu dělení buněk, přispívá k normální srážlivosti krve, napomáhá ke správné činnosti nervových přenosů, trávicích enzymů, stavu kostí a zubů — Vápník — 200 mg - (lze tvrdit při dávce 120 mg vápníku) - Podporuje normální stav sliznic, napomáhá ke správné činnosti nervové soustavy a optimálnímu stavu červených krvinek, chrání buňky před volnými radikály — Vitamín B2 — 2 mg -lze tvrdit při dávce 0,24 mg vitamínu B2)

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně po jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody
Kapsle polykejte, nekousejte.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Fakta

Pro podporu početí, otěhotnění vyzkoušejte také Lubrikační gel Conceive plus.

Poznámka

Užívejte pro zvýšení pravděpodobnosti početí, otěhotnění.

Složení

Vápník 200 mg, Hořčík 150 mg, L-arginin 100 mg, Vitamin C 80 mg, Niacin (vitamin B3) 20 mg, Železo 17 mg, Zinek 15 mg, Vitamin E 12 mg, Vitamin B6 10 mg, Kyselina pantothenová 6 mg, Thiamin (vitamin B1) 5 mg, Riboflavin (vitamin B2) 2 mg, Měď 1 mg,
Kyselina listová 400 ug, Biotin 150 pig, Jód 140 ug, Vitamin K 70 gug, Selen 50 ug,
Vitamin D3 10 ug, Vitamin B12 6.
Údaje o firmě
Výrobce a dodavatel prostředků pro podporu početí, otěhotnění.

Příbalový léták