Fertilan—60 kapslí

Doplněk stravy FERTILAN je preparát s vhodným složením, který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů.

Cena vč. DPH
582 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2848795 | Zbozi: 18126754

Popis produktu

Doplněk stravy FERTILAN je preparát s vhodným složením, který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů.

Užití

Použití: FERTILAN je doplněk stravy s vhodným složením, který udržuje tvorbu spermií a plodnost u mužů. FERTILAN je významným zdrojem L-argininu, L-kamitinu, mateří kašičky, maca extraktu, vitaminu C, kořene ženšenu, vitaminu E, koenzymu O10, zinku, manganu, mědi, vitaminu B6, B12, kyseliny listové a selenu. Obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi (tvorbě mužských pohlavních buněk-spermií). Spermatogeneze je ovlivňována také pohlavními hormony, zejména testosteronem. K udržení jeho normální hladiny přispívá zinek. Zinek také přispívá k normální plodnosti a reprodukci. Kromě tvorby spermií patří k důležitému faktoru ovlivňujícímu mužskou plodnost také psychika.
Vitamin C a vitamin B12 přispívají k normální psychické činnosti a k činnosti nervové soustavy.

Dávkování

2 x denně užívat 1 kapsli. Polknout celé a zapít dostatečným množstvím tekutiny. První kapsli ráno (nejlépe před prvním jídlem) a druhou kapsli večer.

Příznaky

Ještě před 30 lety bylo při potížích páru s početím dítěte téměř automaticky předpokládáno, že příčina je s největší pravděpodobností na straně ženy. Ve většině případů tomu tak ve skutečnosti i doopravdy bylo. Podíl mužů na problémech s početím byl minimální. V této době rovněž ještě platily naprosto odlišné normy pro hodnocení kvality spermiogramu oproti těm, které platí dnes. Dříve se udávalo, že normální koncentrace spermií je 80-120 milionů na mililitr. Nyní můžeme sledovat poměrně rychlý pokles kvality spermií a snižování jejich koncentrace v ejakulátu. Podle dnes platných fyziologických hodnot dle WHO (Světová zdravotnická organizace) je pro splnění podmínky normálního počtu spermií v mililitru dostačujících již pouze 15 milionů.
Kvalita spermií se celosvětově zhoršuje. Odborníci vycházejí ze skutečnosti, že přibližně 40% světové mužské populace má v současné době narušené spermie. V mužské plodnosti hraje kvalita spermií rozhodující roli.

Prevence

Zdravá životospráva, pestrá strava bohatá na vitaminy a stopové prvky. Důležitá je přiměřená tělesná aktivita.

Kontraindikace

Zádné kontraindikace nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Bez vedlejších účinků. Zvýšené opatmosti je třeba dbát v případě alergie na včelí produkty.

Fakta

Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro osoby citlivé na včelí produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Ukládat mimo dosah dětí.

Složení

Obsah látek ve 100g: 15,7 g L-arginin, 15,7 g L-karnitin, 10,4 g mateří kašička, 6,3 g maca extrakt - 50,1g, 5 g vitamin C, 3,8 g extrakt z kořene ženšenu — 28,2 g, 751,2 mg vitamin E, 626 mg koenzym 10, 626 mg zinek, 187,8 mg mangan, 93,9 mg měď, 87,6 mg vitamin B6, 12,5 mg kyselina listová, 3,4 mg selen, 157 ug vitamin B12.
Obsah látek v 1kapsli: 125 mg L-arginin, 125 mg L-karnitin, 83 mg mateří kašička, 50 mg maca extrakt — 400 mg čisté hmotnosti, 6 mg vitamin C, 30 mg extrakt z kořene ženšenu — 225 mg, 6 mg vitamin E, 5 mg koenzym A10, 5 mg zinek, 1,5 mg mangan, 750 ug měď, 0,7 mg vitamin B6, 100 ug kyselina listová, 27,5 ug selen, 1,25 ug vitamin
B12.
Údaje o firmě
VEGALL pharma s.r.o. je česká společnost s dlouholetou tradicí, která již od roku 1998 dodává na český trh přírodní preparáty, které úspěšně pomáhají při mnoha obtížích.
Doplňky stravy z nabídky VEGALL Pharma s.r.o. se těší velké oblibě u svých uživatelů a jsou určeny jak ženám, tak i mužům. Více o společnosti na www.vegall.cz.

Příbalový léták